👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skywalker75 napisał/a:
Oj szkoda chłopa, mógłby jeszcze niejednego ruska wysłać tam gdzie ich miejsce, czyli do piekła . Mam nadzieję, że wróci do zdrowia.
won przydupasie
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Halman napisał/a:
Niech tylko ktoś napisze źle o ukraińcach...
A ja napisze dobrze. Nie jest do końca wina ukrainca. Dowódca i kierowca zastępu biorą odpowiedzialność za wjazd na czerwonym swietle.
niestety, wina kamerzysty, za dlugo klaksonem hamowal, przez co wywolal agresje u kierowcy volvo

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
skywalker75 napisał/a:
Odpowiedz jest prosta, tak długo jak będzie trzeba, tzn dopóki zachód razem z Ukrainą nie wygra tej wojny militarnie bądź politycznie. Jest to w naszym wspólnym interesie.
Chyba w Twoim, bo na pewno nie w Naszym. W Naszym interesie było nie brać w tym kompletnie żadnego udziału.
MMsh napisał/a:
Tak, ciężko jest nam ich utrzymywać i wielu z nich nieczysto korzysta z naszej pomocy - ale jak oni zostaną pochłonięci przez ruska, to będzie dla nas jeszcze gorsza opcja, nie sądzisz?
Świat jest malowany odcieniami szarości, a nie czernią i bielą.
A czemu ma to być dla Nas gorsza opcja? Bo w "TeFałPe" tak gadają? Czy jak? Jako ludzie, przez 5 m-cy zostaliśmy tak bardzo zrobieni w bambuko, że aż za bardzo. Tak się Nasi rządzący rozochocili we wmawianiu Nam bredni, że chyba sami powoli zaczęli w te kłamstwa wierzyć. A po kolejne, ta wojenka nie zrobiła się z niczego, za malutcy jesteśmy, żeby znać prawdę.
Ta "pomoc" będzie Nam się odbijać jeszcze długie długie lata, bo cofanie się w rozwoju, to jest chwila, ale potem napędzanie do przodu, to ogrom tak pracy jak i środków na to przeznaczonych.
----------
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie