👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
discoteq napisał/a:
Chyba w Twoim, bo na pewno nie w Naszym. W Naszym interesie było nie brać w tym kompletnie żadnego udziału.
A czemu ma to być dla Nas gorsza opcja? Bo w "TeFałPe" tak gadają? Czy jak? Jako ludzie, przez 5 m-cy zostaliśmy tak bardzo zrobieni w bambuko, że aż za bardzo. Tak się Nasi rządzący rozochocili we wmawianiu Nam bredni, że chyba sami powoli zaczęli w te kłamstwa wierzyć. A po kolejne, ta wojenka nie zrobiła się z niczego, za malutcy jesteśmy, żeby znać prawdę.
Ta "pomoc" będzie Nam się odbijać jeszcze długie długie lata, bo cofanie się w rozwoju, to jest chwila, ale potem napędzanie do przodu, to ogrom tak pracy jak i środków na to przeznaczonych.
Nie ośmieszają się chłopie, przecież nie miałem na myśli ruskow

ja jaksłysze ze zbliza sie do mnie pogotowie albo jakies inne jeczące gówno to odrazu chebel na lewo albo na prawo i czekam az brzejedzie ale ukrawina to ten sam kacapowski półmozg
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie