👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To co tak poleciało w niebo na drugim ujęciu to buty? To białe na niebie? Pięknie..
Tak widzę domorosłych "drifterów":
No ale, z drugiej strony, generują nam miły dla oka materiał
No ale, z drugiej strony, generują nam miły dla oka materiał

"Mersedes"
Czepianie się marek to dowód na wyjątkowe zidiocenie.
Marki samochodów są bez winy.
Problemem jest zawsze kierujący, a ci przeróżni się fajnym samochodom zdarzają.
Ludzie w BMW Audi Mercedesach to faktycznie idioci: examinerlive.co.uk/news/motoring/bmw-audi-mercedes-hated-drivers-17658722
Ten typ samochodów wybierają ci co chcą zaszpanować, mają w dupie przepisy drogowe i elementarną uprzejmość.
Ten typ samochodów wybierają ci co chcą zaszpanować, mają w dupie przepisy drogowe i elementarną uprzejmość.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
SkoPio1 napisał/a:
"Mersedes"
Mercedes może i nie ale nie powiesz mi, że bmw i audi są bez winy

SkoPio1 napisał/a:
"Mersedes"
Też tak kiedyś myślałem, aż kupiłem sobie bmw i nabawiłem się zespołu dałna.
SkoPio1 napisał/a:
Problemem jest zawsze kierujący, a ci...
...najbardziej upośledzeni wybierają bmw. Takie są fakty i żadne zaklinanie rzeczywistości tego nie zmieni.
SkoPio1 napisał/a:
"Mersedes"
Dawniej, żeby kupić np. Ferrari, to trzeba było mieć jakieś pojecie o sportach samochodowych i coś w tych sportach znaczyć. Teraz każdy buc z kasą może mieć każdą furę. No to mamy materiał do obejrzenia. ja tam nie narzekam, byle wincyj!
Jak auto leciutko zaczęło wpadać w nadsterowność to ocxywiscie hamulce na maxa hahahaha
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie