No ale, z drugiej strony, generują nam miły dla oka materiał

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Czepianie się marek to dowód na wyjątkowe zidiocenie.
Marki samochodów są bez winy.
Problemem jest zawsze kierujący, a ci przeróżni się fajnym samochodom zdarzają.
Ten typ samochodów wybierają ci co chcą zaszpanować, mają w dupie przepisy drogowe i elementarną uprzejmość.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib."Mersedes"
Mercedes może i nie ale nie powiesz mi, że bmw i audi są bez winy

podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon"Mersedes"
Też tak kiedyś myślałem, aż kupiłem sobie bmw i nabawiłem się zespołu dałna.
Problemem jest zawsze kierujący, a ci...
...najbardziej upośledzeni wybierają bmw. Takie są fakty i żadne zaklinanie rzeczywistości tego nie zmieni.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów...najbardziej upośledzeni wybierają bmw. Takie są fakty i żadne zaklinanie rzeczywistości tego nie zmieni.
Nie prawda- najwieksze zjeby to kierowcy toyot - szczególnie modele prius i corolla - nigdy nie wiadomo co odjebią. Najszybciej za to na polskich drogach jeżdżą skody octavie i trzeba na nie uważać a najbardziej niedowartościowani są ci z volvo xc60 - próbują challengować, ścigać się, siedzą na zderzaku (kierowcy volvo statystycznie również powodują najwięcej wypadków)
...najbardziej upośledzeni wybierają bmw. Takie są fakty i żadne zaklinanie rzeczywistości tego nie zmieni.
Nie prawda- najwieksze zjeby to kierowcy toyot - szczególnie modele prius i corolla - nigdy nie wiadomo co odjebią. Najszybciej za to na polskich drogach jeżdżą skody octavie i trzeba na nie uważać a najbardziej niedowartościowani są ci z volvo xc60 - próbują challengować, ścigać się, siedzą na zderzaku (kierowcy volvo statystycznie również powodują najwięcej wypadków)
Jeden c🤬j jaka fura, jak jest ponad 500 kucy napęd na tył a za kierownicą siedzi Ameba to dzwon jest pewniusieńki...
pewnie wypożyczył a na codzień jeździ jakimś yarisem
podpis użytkownika
Cuore Sportivo"Mersedes"
Dawniej, żeby kupić np. Ferrari, to trzeba było mieć jakieś pojecie o sportach samochodowych i coś w tych sportach znaczyć. Teraz każdy buc z kasą może mieć każdą furę. No to mamy materiał do obejrzenia. ja tam nie narzekam, byle wincyj!
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.podpis użytkownika
Cuore Sportivo
podpis użytkownika
"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego.""Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."