Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.co za szajs, to na sadistic?
To co zwykle. Halman wrzuca co popadnie, ale nie ma co cisnąć za mocno, bo ten przynajmniej wrzuca dużo, a więc i perełka czasem wpadnie.
EDIT: jak patrzę dziś jedną na prawdę niezłą wstawkę wrzucił: sadol.pl/t/564129 . Procentowo może więc szału nie ma, ale podaj mi tu użytkownika, który wrzuca "samo gęste"

Hindus sie wywraca na piach bo sie napił, hahahha, Halynka nie wyczymie, ale śmieszne i sadystyczne.
No k🤬a.
Weż przynajmniej filtruj w MINIMALNYM stopniu te rzygi, które tu masowo wrzucasz. 1 na 20 filmików jest ok i nawet śmieszny, 1 na 50 nadaje się, zęby go wrzucić na Sadola a nie tik toka. A i tak jestem dla ciebie wyrozumiały.
K🤬a, k🤬a K🤬A! Chciałbym wiedziec, co kierowało twoim procesem myślowym, ze do głowy przyszła ci myśl "o, ale fajny film, idealnie pasuje do SADISTICA i do charakteru tego portalu".
Hindus sie wywraca na piach bo sie napił, hahahha, Halynka nie wyczymie, ale śmieszne i sadystyczne.
No k🤬a.
Weż przynajmniej filtruj w MINIMALNYM stopniu te rzygi, które tu masowo wrzucasz. 1 na 20 filmików jest ok i nawet śmieszny, 1 na 50 nadaje się, zęby go wrzucić na Sadola a nie tik toka. A i tak jestem dla ciebie wyrozumiały.
On i tak tego nie skuma
Aż mi się przypomniał taki gejowy temat z 3 r🤬ającymi się hindusami w namiocie. Tak jakby na raz. Zabawne to w sumie było - ale już nie mogę tego znaleźć
Trochę niepokojące jest że uważasz iż obciagajacy sobie Hindusi są w sunie zabawni. Wejdź w zakładkę gay na xvideos. Napewno znajdziesz tam cos dla siebie.
Możesz zamiennie zwalić nad tym
sadol.pl/t/467743
Trochę niepokojące jest że uważasz iż obciagajacy sobie Hindusi są w sunie zabawni. Wejdź w zakładkę gay na xvideos. Napewno znajdziesz tam cos dla siebie.
Możesz zamiennie zwalić nad tym
No to też śmieszne ale to nie to. Ale tamto było śmieszniejsze i nie chodziło o obciągających sobie hindusów... W filmie o którym mówię w namiocie (chyba) leżał hindus, na nim twarzą do niego drugi hindus, a na samej górze trzeci hindus który był w tym środkowym. Wszyscy nie mieli spodni i jak zobaczyli kamerę to się tak szeroko uśmiechnęli do obiektywu

No to też śmieszne ale to nie to. Ale tamto było śmieszniejsze i nie chodziło o obciągających sobie hindusów... W filmie o którym mówię w namiocie (chyba) leżał hindus, na nim twarzą do niego drugi hindus, a na samej górze trzeci hindus który był w tym środkowym. Wszyscy nie mieli spodni i jak zobaczyli kamerę to się tak szeroko uśmiechnęli do obiektywu że niby tylko leżą, a ten trzeci onieśmielony sytuacją tak dyskretnie wyciągnął pałę z dupy
Tu jest gówniane wyszukiwanie. Musisz żyć wspomnieniami bo nie znajdziesz .
Tej nie lubię.
Tej nie pocałuuuję.
A hindusa omdlałego.
Tobie podaruje.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie