Czarny nie zrozumiał, bo pewnie ma białego kota, który jest mądrzejszy od niego.
Poziom rozumienia angielskiego przez autora postu tylko potwierdza intelektualne braki ''sadoli''
Bardzo śmieszny filmik kolego sympatyczny
Tak się uśmiałem:
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Tak się uśmiałem:
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
tanatopraktyk napisał/a:
Poziom rozumienia angielskiego przez autora postu tylko potwierdza intelektualne braki ''sadoli''
Przestałem brać go na poważnie,gdy powiedział że wrócił do domu z pracy.
Z pracy? Nygus?
Bitch Please.
Ponieważ nikt do tej pory nie wyszedł z taką informacją muszę wyjść przed szereg i czynić powinność Sadola - r🤬ałbym tą dziennikarkę
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
bloodwar napisał/a:
Ponieważ nikt do tej pory nie wyszedł z taką informacją muszę wyjść przed szereg i czynić powinność Sadola - r🤬ałbym tą dziennikarkę
a ja tego negatywa
Już tłumaczę: Mister T. opisuje swoje pierwsze spotkanie z nowym zajebistym dragiem. Zwierza się to zwierzę, że pierwsze z tym narkotykiem spotkanie jego poprzez jego żonę i jej chłopaka się odbyło (!). Wraca do dom, mówi i słyszy odgłosy sapania więc robi to swoje bem bam bum z drzwiami i widzi ich dwoje z podwójnym dildusem w dupach i że gość jak Goofy wyj🤬 szneka na co kotka: miał...No nawet dindusowi nie współczuję

podpis użytkownika
Rusznikarstwo, lutnictwo, korki z angola