Ojciec zamordowanego Kevina znalazł na Google Maps miejsce zbrodni i ciało syna. Kevin został zastrzelony w 2009 r. Policja odkryła jego ciało 15 sierpnia tego samego roku, jednak zabójca nigdy nie został odnaleziony.
Współrzędne do Google Maps to
37.95161,-122.360452 (wystarczy wkleić)
P.S. Trzeba się spieszyć bo Google już zapowiedziało że "usunięcie przykrego ujęcia satelitarnego zajmie im maksymalnie osiem dni"
stary odstrzelil syna i sprawdzal czy go satelita nie uchwycila.
ari4
2013-11-20, 17:35
strony1984 napisał/a:
juz usuneli nie ma tego
2 min temu sprawdziłem - jeszcze jest.
Dla leniwych:
KLIK
podpis użytkownika
Co tak stoisz, jak widły w gnoju
Piwo dla Ari4 za ułatwienie życia !
podpis użytkownika
" Stick and stones may break my bones... "
Widać tylko zależy na jakim zbliżeniu.
Na Street View z mojego osiedla mój samochód znajduje się jednocześnie na trzech parkingach. To jest dopiero dziwne.
o................5
2013-11-20, 19:25
Na gmaps na kompie jest a przeglądając przez tel nie ma... ciekawe
Na filmach było by CSI, taśmy policyjne, zbieranie śladów po całości a w realu stoi sobie spokojnie radiowozik a trupek się opala w najlepsze...
J................r
2013-11-20, 20:53
Zobaczcie jak wygladaja ulice w stanach, szystko od linijki w najlepszym pozadku, w Polsce to jest jakas degrengolada niestety nawwet w nowo wytyczanych ulicach.
J................h
2013-11-20, 22:22
@up Gdzie ty tu k🤬a widzisz ulice? Oo
P................u
2013-11-20, 23:26
jedziesz na główną ziąąąąą
Czyli, że cud i nareszcie na Sadisticu zawitał materiał niezaj🤬y z innej strony?!
podpis użytkownika
@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
Kolejna miejska legenda - ojciec znalazł syna na mapach googli? A co tam robi policja, przyjechali sobie pooglądać zwłoki i pojechali nie informując nikogo?
g................v
2013-11-20, 23:42
Szkoda, że w Google Earth nie wymodelowali ciała