Słyszałem w telewizji, że Unia Europejska daje każdemu 2 tysiące euro. Ale gdzie są te pieniądze i gdzie jest ten serdeczny uścisk, gdzie jest przywitanie? Od miesiąca nie dostaliśmy pieniędzy.- żali się jeden z uchodźców.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Słyszałem w telewizji, że Unia Europejska daje każdemu 2 tysiące euro. Ale gdzie są te pieniądze i gdzie jest ten serdeczny uścisk, gdzie jest przywitanie? Od miesiąca nie dostaliśmy pieniędzy.- żali się jeden z uchodźców.
...65 lat temu niemcy mieli lepiej zorganizowany transport. Po szynach i wiecej osob zabierali
up. Najwyraźniej za mało, bo nie wykorzystane sytuacje się mszczą.
DiCarpio napisał/a:
up. Najwyraźniej za mało, bo nie wykorzystane sytuacje się mszczą.
Za mało chyba o Twoich dziadków... pomyśl zanim coś napiszesz...
up.
Raczej rozróżniajcie Islam,tych po 2000 tyś euro i pracowitych chrześcijan z Albaniii których jest tam 30%z górką.
Raczej rozróżniajcie Islam,tych po 2000 tyś euro i pracowitych chrześcijan z Albaniii których jest tam 30%z górką.
wbijam napisał/a:
up.
a tak słyszałem o tym, albańscy chrześcijanie to rzeczywiście sami lekarze, inżynierowie i profesorowie... zupełnie jak Polacy
poza tym są wyjątkowo łatwi do rozróżnienia od pozostałych Albańczyków, poznasz ich po Bogu w sercu i wierze w oczach...
up.
Dlatego częstować ich na granicy wieprzowiną.
Ale jak nie widzisz różnicy między islamem a każdą inną religią to Twój problem.
Dlatego częstować ich na granicy wieprzowiną.
Ale jak nie widzisz różnicy między islamem a każdą inną religią to Twój problem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie