Knockout Tysona na Michaelu Johnsonie, po walce sędzia znalazł na macie 5 zębów Johnsona. Walka od 1:15, ale polecam całość.
Kanał na YT to: www.youtube.com/0gc00l
Konto usunięte
2012-11-14, 14:57
c🤬j z zębami, cios na wątrobę po uniku po prostu przepiękny...
Konto usunięte
2012-11-14, 15:17
Czarny chryste! Ale para w łapach ;O
-Johnson, gdzie masz zęby?
-Mam wyj🤬e!
Konto usunięte
2012-11-14, 15:26
Jak patrze na walki Tysona, to w szczycie formy (którą widzimy np. tutaj) zmasakrowałby tego rozchwalanego Kliczkę w pierwszej rundzie.
Wlazłem tylko dlatego, że przeczytałem "Mike Tyson KO Michael Jackson" -.-
Mało mu łba z płucami nie wyrwało
Konto usunięte
2012-11-14, 16:57
Jako ciekawostkę podam, że po tej walce Michael Johnson ściął włosy i został sprinterem
Konto usunięte
2012-11-14, 16:58
To jest/byl prawdziwy wulkan energii..
Takiego ciosu to w boksie nikt nie miał.
podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
up
George Foreman też miał solidne p🤬lnięcie.
podpis użytkownika
Loośne Gatki 1410- 2013[*]
Konto usunięte
2012-11-14, 19:57
To był boks. Nie to co teraz. Ostre napieprzanie od pierwszej rundy. Nikt nie myślał, że sukcesem będzie przetrwanie do końca.
Konto usunięte
2012-11-14, 20:02
Eh, piękne czasy. Tyson, Gołota, Lewis, Bowe, Holyfield, Brewster itd.
Nie wiem czemu teraz jest jakieś załamanie i to od kilku lat! Wszystko niby idzie do przodu, to analogicznie i bokserzy powinni być silniejsi, lepiej wyszkoleni technicznie, z lepszą dynamiką i kondycją, a tu deficyt, nie rozumiem. Jest ktoś kto to wyjaśnił?
Konto usunięte
2012-11-14, 20:03
Kris LaMuerte napisał/a:
Jak patrze na walki Tysona, to w szczycie formy (którą widzimy np. tutaj) zmasakrowałby tego rozchwalanego Kliczkę w pierwszej rundzie.
A co ty k🤬a jasnowidzem jesteś ? Tego się nigdy nie dowiesz co by było gdyby .... więc siedź tam cicho i sie nie napinaj .
Komentatorowi tak samo się jebie; Michael Jack... Johnson
@up nie trzeba być jasnowidzem, wystarczy porównać: szybkość, siłę i zwinność, a zwycięzca się wyłoni

Tyson kozak