👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy zauważyliście, że przez cały filmik to jest jeden i ten sam kierowca?

@ przez większość jest to na pewno ten sam samochód, co do kierowcy to nie mam pewności.
Tak pragnę przypomnieć, że za przekroczenie linii oddzielającej pobocze, oraz jazdę po niej, jest mandat ( i nieważne że chcieliście komuś ułatwić wyprzedzanie )
ps. przepuszczanie rowerzystów na przejeździe rowerowym ? Na serio ? Taka jest teraz dzicz na drogach, że to jest traktowane jako doby gest ?
ps. przepuszczanie rowerzystów na przejeździe rowerowym ? Na serio ? Taka jest teraz dzicz na drogach, że to jest traktowane jako doby gest ?
Większość wynika z przepisów, a niektóre wręcz groziłyby mandatem gdyby tego tak nie wykonać.
Pokazanie normalności jako "miłych" gestów, dokąd ten świat zmierza.
Pokazanie normalności jako "miłych" gestów, dokąd ten świat zmierza.
kokos_123 napisał/a:
Tak pragnę przypomnieć, że za przekroczenie linii oddzielającej pobocze, oraz jazdę po niej, jest mandat ( i nieważne że chcieliście komuś ułatwić wyprzedzanie )
Do tego piesi, którzy nie idą po najkrótszej drodze, nie uważają na inne pasy ruchu. Ufanie w ciemno przed wyprzedzaniem (bo dał sygnał, to na ciągłej wyprzedzę). Rowerzysta z telefonem, itd.
Kultura kulturą, ale niestety też pełno błędów zostało tu pokazanych.
Ale zgaszenie szeryfa (1:10) pierwsza klasa.

żadne dzieło, zwykła uprzejmość, nieznana kierowcom z 3 literami na rejestracji (oraz podmiejskich - w Poznaniu np. PZ)
Można nie oglądać.
Można nie oglądać.

@micran mnie tak samo to przeraża, rzeczy, które niegdyś były na porządku dziennym dziś są ewenementem, dla przykładu głupie otwieranie kobietom drzwi i przepuszczanie ich w najróżniejszych sytuacjach, niegdyś norma a dziś? No przykro...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie