Rzym. Ze względu na wyższą temperaturę w obrzarze miejskim niż po za nim, szpaki grupują się w ogromne stada. Z jednej strony osobliwe widoki przelatujących gigantycznych stad, z drugiej wielki syf jakie takie stada po sobie zostawiają.
Mają przesrane
ciekawe jak to policzona, jaki algorytm ?
przeliczyłem 845899 i ni c🤬ja wincyj
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Przyroda jest zajebista! Czasem warto jej się przyglądać.
Trzeba zastawić na to gówno co robi gówno sieci.
Jeden głupi ptak robi to co robi drugi głupi ptak obok, tworząc w ten sposób różne dziwne kształty i kogoś to rajcuje. Można to podciągnąć pod ludzkie zachowanie, ale co to tutaj w ogóle robi.
Szpaki dobre na grilla
wp🤬laja moje czeresnie co roku jak pisuary za 500plus
Raz zaparkowałem w zimie pod gawronim drzewem -.- tzn zaparkowałem po południu i miałem przestawić później...
Eh. Usunięcie zmarzniętego gówna (zima z 2017 chyba) zabrało mi 20 min. Z szyb oczywiście samych, za karoserię nawet się nie zabrałem.
Potem na ręcznej myjni z tym walczyłem -.-
Skoro są takim problemem to dlaczego włosi bawią się w emitowanie dźwięków, które mają je wystraszyć.
Powinni zacząć hodowle ich naturalnych wrógów np. jastrzębi. Skutecznie wypłoszyłyby te stada z miast, a jednocześnie miałyby jedzenia pod dostatkiem w postaci czy to szpaków czy gołębi.
7i7 napisał/a:
Rzym. Ze względu na wyższą temperaturę w obrzarze miejskim niż po za nim, szpaki grupują się w ogromne stada. Z jednej strony osobliwe widoki przelatujących gigantycznych stad, z drugiej wielki syf jakie takie stada po sobie zostawiają.
Może kogoś zainteresuje,
youtube.com/watch?v=hoUetu2sdkc&ab_channel=BaldTV
patrząc na to ile cz🤬chów wjechało do europy, każdy protestujący o ptasie gówna powinien strzelić sobie kulke w łeb. Niech mi k🤬a zasrają podwórko jak tylko mogą. Ludzie którzy zbierają wypłaty za porządek to posprzątają. Po p🤬lonych ciapakach i murzynach syf zostaje i sie rozmnaża. To z tym trzeba walczyć....
podpis użytkownika
poker better than life