Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Nie mienie drobnych powoduje, że ksiądz w sutannie odmownie traktuje prośbę proszącego i oddala się dostojnym krokiem ku swoim potrzebom. Żebrak potraktowany z kwitkiem nie może liczyć na łaskę bo nie była mu dana.
Menele to c🤬je, robiłem za gówniaka w budzie z grillem i miałem tam taką ekipę "zaprzyjaźnionych" meneli (szef stwierdził, że po nocach się kręcą po okolicy i przy okazji pilnują, to można im od czasu do czasu coś nazbyt przypieczonego dać do zjedzenia). Na początku wiadomo, człowiek się interesuje, chce poznać historie, trochę współczucia... Dopiero jak ich trochę bliżej poznałem to masakra... Niby się razem trzymają, ale za ćwiarę dykty kumpel kumplowi by łeb kostką brukową rozj🤬 z zimną krwią.
Jednym słowem na nagraniu widać k🤬ę bez godności. A menel też nie jest lepszy.
Czy Jezus przypadkiem nie nakazał pomagać każdemu, głodnego nakarm, nagiego odziej? Ten ksiądz powinien zaprosić go do siebie i nakarmić, to czy to jest menel i pijak nie powinno mieć dla wiernego katolika żadnego znaczenia.
J🤬 tych co wyciągają tylko łapę po gotowe. Ma dwie ręce? To niech zap🤬la na roboty interwencyjne dla miasta. Zarobi, przepije, jego sprawa. Scenka jebie ustawką pod wybiórczą jak tramwaj w upalny dzień. O klechach mam swoje zdanie, ale ten akurat zachował się prawidłowo.