👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Matt napisał/a:
Ciekawe czy paragon wystawi.
muj dziadek jak zyl to opowiad ze kolo piramid araby maja tak ze wystarczy ze pstrykniesz zdjecie, a gosciu specjalnie z boku ci stanie to chce kase, oczywiscie bez paragonu.

żmij napisał/a:
Toś się Pan, panie warsìawiak, pomylił.
Nie mieszkam w "stolycy". Jeżdżę tam (tak samo zresztą jak do zakopca) dwa razy do roku, aczkolwiek służbowo i z obrzydzeniem.
Miłej niedzieli życzę
P. S. Dupsko zapiekło!
następnym razem jak będziesz wyjeżdżał z Warszawy, to zabierz ze sobą wszystkich znajomym rodem „zej wsi” całe to bydło słoikowe i nie wypowiadaj się o Warszawiakach skoro ich nie znasz. Nie podoba się Warszawa, to wypad na Wrocław albo do tego buraczanego Zakopca. Zapamiętaj jedno, że prawdziwych Warszawiaków prawie już nie ma, na ich miejsce zjechały się świnie, które wyczuły koryto… Korporacyjny szczurku sługusie.
Babka z misiem zrobili ustawkę a pół internetu się zesrało.Dziwne że takie gówno trafiło tutaj
wrzesin602 napisał/a:
Będę za tydzień to zobaczymy czy jest łatwopalny
a my zobaczymy czy nie robisz z gęby cholewy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie