Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

1. podaj mi jeszcze dane z epoki kamienia łupanego.
2. trochę szacunku, bo nikt cię w poście nie obraził
3. tak, uważam, że wtc to był "inside job"
4. chyba jesteś ślepy jeśli nie widzisz co, za co i dlaczego robi hameryka
Ad.1 - Podałbym informację z ostatnich lat to bym usłyszał, że to odwet na USA po inwazji w Iraku, Afganistanie, etc.

Ad.2 - Na szacunek trzeba sobie zapracować.
Ad.3 - Dlatego właśnie nie zasługujesz na szacunek o którym wspomniałem.
Ad.4 - Jak wyżej.
Z tego co widzę Twoje źródła to również nie literatura, a wikipedia z trybie c, v.
Przykro mi ale akurat sprawa Bejrutu została poruszona w książce Komandos Richarda Marcinki, podobnie jak zamach na USS Cole o którym nie wspomniałem. No ale co ja będę tłumaczył wikipedyście skąd czerpie informacje, skoro i tak wie lepiej

Ad.1 - Podałbym informację z ostatnich lat to bym usłyszał, że to odwet na USA po inwazji w Iraku, Afganistanie, etc.?
Ad.4 - Jak wyżej.
Przykro mi ale akurat sprawa Bejrutu została poruszona w książce Komandos Richarda Marcinki, podobnie jak zamach na USS Cole o którym nie wspomniałem. No ale co ja będę tłumaczył wikipedyście skąd czerpie informacje, skoro i tak wie lepiej![]()
aha, czyli na szacunek nie zasługują ludzie, którzy mają odmienne zdanie od ciebie. Brawo, widzę komuna wraca.
Nie wiem czy wiesz, ale na tym świecie (jeśli chodzi o polityke) w nic nie można wierzyć, nawet w te książeczki które czytasz.
Ad.1 - Podałbym informację z ostatnich lat to bym usłyszał, że to odwet na USA po inwazji w Iraku, Afganistanie, etc.?
Ad.4 - Jak wyżej.
Przykro mi ale akurat sprawa Bejrutu została poruszona w książce Komandos Richarda Marcinki, podobnie jak zamach na USS Cole o którym nie wspomniałem. No ale co ja będę tłumaczył wikipedyście skąd czerpie informacje, skoro i tak wie lepiej![]()
1. Liczy się informacja, a nie sposób przekazu.
2. Ok, bez względu na poziom książki, informacje się zgadzają. Tylko co to ma do rzeczy? Wypisz teraz ataki przed najazdem grubasów.
3. Na szacunek trzeba sobie zapracować, ale czy to z góry oznacza że na początku nie szanujemy nikogo?
4. Jeśli ktoś nie zgadza się z Tobą i nie czyta Twojej książeczki, nie zasługuje na szacunek?
5. Polacy też organizowali zamachy, również przy udziale cywilów, też Nas skreślasz?
6. Niektórzy mają wyprane mózgi poprzez telewizje, inni przez "książeczki".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie