Często takie pary widać na ulicy. Zawsze mnie nurtowało jak oni się p🤬lą. Raczej jednoczesnego odwiedzania c🤬ki i całowania wykonać się nie da bo albo facet musiałby się wygiąć w banana albo dziewczyna naciągnąć. Poj🤬e to.
Prawie każda dziewczyna co ma 150cm wzrostu ma mokro na widok takiego żywego punktu widokowego na 2 metry wysokości.
Często takie pary widać na ulicy. Zawsze mnie nurtowało jak oni się p🤬lą. Raczej jednoczesnego odwiedzania c🤬ki i całowania wykonać się nie da bo albo facet musiałby się wygiąć w banana albo dziewczyna naciągnąć. Poj🤬e to.
A pomyśl sobie jak ty masz ciężko ze swoją ręką aby jednocześnie walić konia i ją całować

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

A pomyśl sobie jak ty masz ciężko ze swoją ręką aby jednocześnie walić konia i ją całować![]()
Z twoim wałem z kołdry da się takie rzeczy robić bez problemu

@Up wali jedną a całuje drugą
u mnie to działa.
To która ręka jest od czułości a która od brudnej roboty?

Prawie każda dziewczyna co ma 150cm wzrostu ma mokro na widok takiego żywego punktu widokowego na 2 metry wysokości.
To tak nie działa. Ponoć normą jest, że mężczyzna ma w sumie 2 metry. Ale mówił tak Marcin Prokop