👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Duentar
fakt, ale z drugiej strony co to za żona która daje się całować i odwzajemnia pocałunek jakiemuś fagasowi?
fakt, ale z drugiej strony co to za żona która daje się całować i odwzajemnia pocałunek jakiemuś fagasowi?

@makabrax, miałem nadzieję, że właśnie zasugerowałem w swoim poście, że jest coś nie w porządku z postawą żony i że facet mógłby wyperswadować jej jak zabolało go okazanie mu szacunku z facetem obok. Będę musiał popracować nad lepszym precyzowaniem słów

Cytat:
Może Cię to zdziwi, ale kobieta to nie rzecz, więc nie może być czyjąś własnością.
"Jesteś moja, choć to nie kwestia posiadania" takie ładne zdanie, którym kiedyś zdobyłem serce kobiety.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie