👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ehh... karete,takewondo itp daje coś dopiero po conajmniej kilku latach treningu i przy Muay Thay to wszystko ssie równo

Nie wrzucajcie wszystkiego do jednego wora. Co innego Bruce Lee który chciał się zmierzyć z Alim, a co innego jakaś łamaga która przynosi wstyd wschodnim sztukom walki.
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec

Generalnie co kto lubi. Wolisz się zrelaksować, masz rodzinę, swoje lata, chcesz trenować dla relaksu lepsze będzie karate. Jesteś w miarę młody, szukasz nowego hobby i lubisz się bić to idź na MMA, ewentualnie jakiś szlachetny sport walki jak boks, zapasy czy BJJ. Tam się pobijesz, poczujesz co to prawdziwy trening. Generalnie walczy zawodnik, a nie styl. Wiadomo, że znajdzie się karateka co znokautuje high-kickiem boksera, ale to są wyjątki (z moich obserwacji to wynika). Większość treningu biegają sobie w kółeczku (karatecy) i dziubią się stópkami (paluszkami). Nieraz facet 25-35 letni, sparował z jakimś dziadziusiem 80 lat. Bez komentarza, mi by szkoda było życia na takie coś (już wolę jebnąć komenta na sadolu, przynajmniej się nieraz czegoś można dowiedzieć i pośmiać).
No i własnie dlatego trenuje Kick-boxing , a nie jakieś tam karate
moj staż to
4 lata taekownodo
rok boksu
rok kravki.
Na taek nauczyłem się zajebiście kopac, boks to podstawy machania rączkami ale Kravka jest najlepsza i zamierzam trenować dalej. Zrobione P1
4 lata taekownodo
rok boksu
rok kravki.
Na taek nauczyłem się zajebiście kopac, boks to podstawy machania rączkami ale Kravka jest najlepsza i zamierzam trenować dalej. Zrobione P1

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie