Misza uciekł z Czelabińska po wybuchu SWO i zamieszkał na Bali. Niestety niezmywalna radziecka dusza Miszy w połączeniu z substancjami pobudzającymi skłoniła go do napadu z nożem na taksówkarza. Ten jednak nie dość że się obronił to jeszcze wezwał do pomocy lokalsów i od trafienia na harda uratowała Miszę tylko miejscowa policja. Info [RU]
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
dżonyłojlker napisał/a:
musisz mieć smutne życie robola jeśli obecność Ukraińców ci przeszkadza. Co, szybsi od ciebie w pośredniaku? Przecież ty nawet nie wiesz gdzie to. Za to o socjal biedaku musisz się wystać 2x dłużej bo Swietłany co?Wrócisz ze szparagów na ojcowiznę, to sam się przekonasz.
Cóż, widać nie możesz zapomnieć o tych szparagach, zalapales się któregoś lata, myślałeś że złapałeś Boga za pięty. Życzę ci dobrze, spróbuj zbierać suche liście, na tym też można chyba zarobić.
Ukr to inna rasa niż russcy. Są cywilizowani, pracują i się uczą. Jeden z nich jest u mnie kierownikiem, a pracuje całą jego rodzina, nawet nastoletnie dzieci. Nigdy nie widziałem go pijanego, nigdy nie nawalił w pracy. Bardzo go szanuję.
dżonyłojlker napisał/a:
Wrócisz ze szparagów na ojcowiznę, to sam się przekonasz.
On jeszcze nie wie, że ojcowizna przejęta, a od roku to na alimenty na nieswojego bombelka robi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie