👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ktoś to kiedyś fajnie opisał. Zdzira póki młoda i ładna łajdaczy się na studiach i korzysta z życia, a kiedy wiek i uroda już nie ta, nagle szuka stabilizacji, znajduje dobrze usytuowanego frajera i udaje cnotkę.
Ale co on tą limuzyną właściwie odp🤬lił? Nie dostał zapłaty czy tak mu się śpieszyło do następnego kursu?
Jak większość bab, czyli przejście z milutkiej, kochanej i łagodnej kobietki w opętana wariatkę z wyciąganiem łap włącznie zajęło jej ułamek sekundy.
K🤬a jakie to prawdziwe. Gdyby człowiek wiedział jakie to stworzenie jest wredne to nigdy by się nie żenił.
Jeszcze na początku ładna (się wydawała), a potem już pokazała prawdziwą twarz.
ohoho ale p🤬licie, jak tu w takiej sytuacji się nie wk🤬ić?!
tym bardziej że to wygląda na akcję przed ślubem
tym bardziej że to wygląda na akcję przed ślubem
Mnie ujęła - śliczna jest. Ważne że męża kocha (albo stwarza pozory, wszystko jedno).
Ponadto do złudzenia przypomina mi kilka Polek.
Ponadto do złudzenia przypomina mi kilka Polek.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie