Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Ty na pewno nie wiesz, co to ortografia, gramatyka i składnia
Ty na pewno nie wiesz co to jest dobrze się bawić, wypić morze browara i tuż przed spaniem irytować takich klaunów jak ty!
Pajacu odpustowy na chińskiej tandetnej gumie! a teraz jakbyś się nie zesrał na klawiaturę to i tak ci nie odpiszę xD
Tak że jak szukasz poprawnej polszczyzny na takim zwyrolskim portalu to otwórz buzię to ci do niej naszczam!
Klaun polonista się znalazł hehe...
Ty na pewno nie wiesz co to jest dobrze się bawić, wypić morze browara i tuż przed spaniem irytować takich klaunów jak ty!
Pajacu odpustowy na chińskiej tandetnej gumie! a teraz jakbyś się nie zesrał na klawiaturę to i tak ci nie odpiszę xD
Tak że jak szukasz poprawnej polszczyzny na takim zwyrolskim portalu to otwórz buzię to ci do niej naszczam!
To było niekulturalne, obraźliwe, agresywne, prymitywne
Nie wiem, co to jest fajnie się bawić, bo niby skąd ? Nie mam znajomych, kolegów, a już tym bardziej przyjaciół. Siedzę w piwnicy, wale konia, o kobiecie mogę pomarzyć. Pracuję w fabryce, na umowę zlecenie, na 1/4 etatu, w systemie 6 zmian
Dorabiam w Żabce na kasie samoobsługowej
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Ty na pewno nie wiesz co to jest dobrze się bawić, wypić morze browara i tuż przed spaniem irytować takich klaunów jak ty!
Pajacu na chińskiej gumie... padłam 🤣🤣🤣
W ramach BRICS już niedługo będzie dobrobyt
Sam żeś na kundla głosował to się ciesz dalej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie