Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
soten86 2025-07-22, 18:40 1
To wiedźma czarować umie teraz jest a za chwile jej nie ma.
Zgłoś
bercisko 2025-07-22, 18:46 7
Napis na koszulce zobowiązuje
Zgłoś
Kici-Kici 2025-07-22, 18:47 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cpt_Bomba 2025-07-22, 18:53 1
a taki ładny eternit miał
Zgłoś
psyhepl 2025-07-22, 18:54 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Driver19cm 2025-07-22, 18:56 4

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Fajfus155 2025-07-22, 19:01 5
Zgłoś
psyhepl 2025-07-22, 19:05 3
Driver19cm napisał/a:

Ty na pewno nie wiesz, co to ortografia, gramatyka i składnia

Ty na pewno nie wiesz co to jest dobrze się bawić, wypić morze browara i tuż przed spaniem irytować takich klaunów jak ty!
Pajacu odpustowy na chińskiej tandetnej gumie! a teraz jakbyś się nie zesrał na klawiaturę to i tak ci nie odpiszę xD
Tak że jak szukasz poprawnej polszczyzny na takim zwyrolskim portalu to otwórz buzię to ci do niej naszczam!
Klaun polonista się znalazł hehe...
Zgłoś
Driver19cm 2025-07-22, 19:21 8
psyhepl napisał/a:

Ty na pewno nie wiesz co to jest dobrze się bawić, wypić morze browara i tuż przed spaniem irytować takich klaunów jak ty!
Pajacu odpustowy na chińskiej tandetnej gumie! a teraz jakbyś się nie zesrał na klawiaturę to i tak ci nie odpiszę xD
Tak że jak szukasz poprawnej polszczyzny na takim zwyrolskim portalu to otwórz buzię to ci do niej naszczam!

To było niekulturalne, obraźliwe, agresywne, prymitywne

Nie wiem, co to jest fajnie się bawić, bo niby skąd ? Nie mam znajomych, kolegów, a już tym bardziej przyjaciół. Siedzę w piwnicy, wale konia, o kobiecie mogę pomarzyć. Pracuję w fabryce, na umowę zlecenie, na 1/4 etatu, w systemie 6 zmian

Dorabiam w Żabce na kasie samoobsługowej

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
darek1234 2025-07-22, 19:27 4
W ramach BRICS już niedługo będzie dobrobyt
Zgłoś
JoSeed 2025-07-22, 19:50 4
psyhepl napisał/a:

Pajacu na chińskiej gumie... padłam 🤣🤣🤣
Zgłoś
turor 2025-07-22, 20:07 2
darek1234 napisał/a:

W ramach BRICS już niedługo będzie dobrobyt

Sam żeś na kundla głosował to się ciesz dalej.
Zgłoś
Payan 2025-07-22, 20:24 1
No i elegancko. Może lekcje wyciągnie z tego.
Zgłoś
SmokPoracha 2025-07-22, 21:19 2
Musiała pierdnąć i eternit szlag trafił.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem