👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ciekawe kiedy u nas wygonią tą dzicz łysą ze stadionów i wpuszczą normalnych kibiców

@ up up and up
Znam za to jedną osobę która swoim wyglądem potrafi wzruszyć naszych kibiców do łez
Znam za to jedną osobę która swoim wyglądem potrafi wzruszyć naszych kibiców do łez

Bambi. napisał/a:
Ciekawe kiedy u nas wygonią tą dzicz łysą ze stadionów i wpuszczą normalnych kibiców
![]()
U nas chodzą na mecz normalni kibice.
Może chciałbyś taką kulturę kibicowania, jak na zachodzie?
Następny, z przeżartym przez media mózgiem.
Może nie wiesz, ale ci "normalni kibice" z Belgii, na meczu Wisły ze Standardem rzucali na sektor Wisły race, petardy, szklane butelki, a nawet pojawił się kubeczek z moczem. To wcale nie jest dzicz.
Wolę taką "dzicz łysą", jaką mamy teraz, bo jest atmosfera podczas meczów i prawdziwy doping.
ja jestem ciekam co sie unas na euro wydazy oh oh polegniemy na calej lini

Cytat:
Wojna:), hehe, Bambiś ma rację, a Ty... włączony cenzurator.
![]()
Wiedziałem, że skądś Cię kojarzę

Społeczniactwo pełną gębą, jeszcze trochę i nie będziemy wpuszczać ludzi do baru, sklepu, i stadionu, bo źle wyglądają, z ogólnym poklaskiem ludzi pokroju Bambisia czy jak go tam zwali.
BTW- jakiej drużyny to jest kibic?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie