Ożesz! Za rok będzie podnosić kanapę w poszukiwania drobnych na piwo

K🤬a Pudzian ze swoim cielskiem i średnio dotlenionym organizmem podciągnął by się dwa razy i p🤬lnął na zawał.
dzieci w takim wieku nie powinny tak przeciążać stawów i kości, zaraz znajdzie sie masa p🤬lonych gimbusów jarających sie co to będzie za 10 lat , otóż za 10 lat dzieciak moze miec pokrzywione stawy i nierowne konczyny ... ale c🤬j jak rodzice nie mają we łbie oleju to dziwne, zeby sie chociaz przez chwile zastanowili czy to nie szkodzi tak mlodemu organizmowi, bo przeciez mozna wziac kamerke i to nagrac
ja nawet raz się nie podciągnę :<
TA DA!!!
I tak powstał świat...
podpis użytkownika
Biblia 1.01 by PTK:TA DA!!!
I tak powstał świat...

@elvese1 skoro miesnie ma wystarczajaco silne, zeby sie podniesc, to sciegna i kosci spokojnie dadza rade. Jak mialem 2 latka to sp🤬olilem na siebie telewizor, lezalem tak jak pajak pod kapciem i jakos kosteczki nie mam do tej pory zwichnietej. W skrocie: nie p🤬l ;p

I tak to jest, że podświadomie mamy siłę na to na czym bardzo nam zależy

Do znawców:
Problem jest w tym że jeżeli w dzieciństwie zaczynasz trenować podnoszenie cięzarow etc. prawdopodobnie duży nie urośniesz
Problem jest w tym że jeżeli w dzieciństwie zaczynasz trenować podnoszenie cięzarow etc. prawdopodobnie duży nie urośniesz

okanslig napisał/a:
@elvese1 skoro miesnie ma wystarczajaco silne, zeby sie podniesc, to sciegna i kosci spokojnie dadza rade. Jak mialem 2 latka to sp🤬olilem na siebie telewizor, lezalem tak jak pajak pod kapciem i jakos kosteczki nie mam do tej pory zwichnietej. W skrocie: nie p🤬l ;p
Ten telewizor to ci chyba na łeb spadł

K🤬a, znowu film z bachorem, niech mu ten pies nóżkę up🤬li to będę zadowolony...
alan10 napisał/a:
K🤬a, znowu film z bachorem, niech mu ten pies nóżkę up🤬li to będę zadowolony...
Pan Zła we własnej osobie, strach się bać.

podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.

@Takeda, po prostu nie lubię dzieci. Bardzo. Pewnie jesteś z tych, co mówią "nie rozumiem jak można nie lubić dzieci" - ok, wracaj oglądać Muminki i na tym skończmy.
nie prawda że coś mu się stanie za 10 lat, sam tak robiłem za młodu i jakoś nic mi nie jest więc bez piva
podpis użytkownika
bleeeeeeee...