Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
handopl78 Wczoraj 12:16 1
Kierowca do utylizacji
Zgłoś
corpo_kills_me Wczoraj 12:18 4
Lipiniorz25 napisał/a:

Prawko od 21 lat!

Nie chodzi o wiek. Jak ktoś jest normalny / inteligentny to nie ma problemu żeby jeździł nawet od 16 roku życia. Jak ktoś jest kretynem zawsze odjebie coś takiego. Miejmy nadzieje, że zginie sam i nie pociągnie nikogo za sobą.
Zgłoś
Lipiniorz25 Wczoraj 12:20 4
corpo_kills_me napisał/a:

Nie chodzi o wiek. Jak ktoś jest normalny / inteligentny to nie ma problemu żeby jeździł nawet od 16 roku życia. Jak ktoś jest kretynem zawsze odjebie coś takiego. Miejmy nadzieje, że zginie sam i nie pociągnie nikogo za sobą.

18 lat to dziecko zwlaszcza mentalnie a 17 latek to juz w ogole...
Oj zwiekszą sie statystyki,zwiekszą...
Zgłoś
Kubikson Wczoraj 12:24 2
Ja nie wiem... Mi się czasem wydaje, że jestem zbyt rozkojarzony bo zdarza się np. że po zjedzeniu jogurtu opakowanie wrzucam do zlewu a łyżeczkę do śmietnika. Ale są jednak ludzie co mnie przebijają 10000 razy.
Zgłoś
Ruf Wczoraj 12:36 5
tak właśnie działa Obóz Narodowo-Radykalny z Podlasia nikt im nie będzie wmawiał, że białe jest białe a czarne jest czarne..
Zgłoś
gregor78 Wczoraj 12:42 3
Podlasie to stan umysłu
Zgłoś
MarekJarek1 Wczoraj 13:00 2
Tacy debile nie widzą ludzi na przejściach. Poziom bezpieczeństwa na drogach właśnie się trochę poprawił.
Zgłoś
Mietek7567 Wczoraj 13:17 1
Lipiniorz25 napisał/a:

Prawko od 21 lat!

Od 35 jak szaleć to szaleć i przy 50 zabierać.
Zgłoś
smc Wczoraj 13:18 2
Mietek7567 napisał/a:

Od 35 jak szaleć to szaleć i przy 50 zabierać.

Dawać od 50, a przy 35 zabierać!
Zgłoś
Smokw Wczoraj 13:24 1
daniel5995 napisał/a:

Już c🤬j z tym zatrzymaniem na stopie ale jakim trzeba być kretynem żeby nie zauważyć pociągu który jest tak blisko i to jeszcze na otwartej przestrzeni... Szkoda tylko że trafił do szpitala kretyna zamiast do kostnicy.

Właśnie dlatego jest tam "stop", gdyż jest ograniczona widoczność.
Zgłoś
Antoni79 Wczoraj 13:42 3
corpo_kills_me napisał/a:

Nikt nie jest normalny w wieku 18 lat. Każdy coś odjebie. Wleziesz na laskę z syfem, mimo że wiesz, że trefna, polecisz 150 km/h przez teren zabudowany. Dziś ludzie mają dostęp do pojazdów marzeń. Kiedyś tylko różne fiaty, polonezy, skody. Dziś konie liczysz w samochodzie w setkach. Młodzież jest arogancka, rozwydrzona, roszczeniowa. Jedynie zapobiegać poprzez kary i uczenie szacunku do prawa. Jak jest 50, czy stop to musi się dostosować. My w Polsce mamy antyprawo. Jak widzę te masy h🤬jalnóg, rowerów elektrycznych pędzących bez żadnych osłon i hamulców. Dopuścili na drogi patologię, a zabili rynek prawdziwych jednośladów i zamknęli młodym praktycznie drogę. 12 lat to już najwyższa pora, żeby dzieciak uczył się jeździć skuterem i nabywał respektu i wprawy drogowej, a tu jak na licencję pilota egzaminy, a na h🤬jalnodze wpuszczą na drogę bez niczego.
Zgłoś
Hyperion Wczoraj 14:23 2
Lipiniorz25 napisał/a:

Prawko od 21 lat!

I to miałoby coś zmienić? To ludzie muszą zacząć używać szarych komórek i wiek nic tutaj nie zmieni.
Zgłoś
jessjess Wczoraj 14:29 1
zatrzymał się, ale na torach
Zgłoś
NeinNeinNeiN Wczoraj 15:25 2
Dobrze, że zwolnił na torowisku bo by sobie progi zarysował.
Zgłoś
barniak Wczoraj 15:54 1
Zabrać prawo jazdy i zabronić dożywotnio wyrobienia nowego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem