Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawko od 21 lat!
Już wkrótce 17-latkowie w Polsce będą mogli zdobyć prawo jazdy kategorii B.
Ministerstwo Infrastruktury przygotowało nowelizację ustawy o ruchu drogowym, który umożliwi osobom w tym wieku ubieganie się o uprawnienia do kierowania samochodem.
Obecnie projekt przechodzi przez proces legislacyjny, a jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, nowe przepisy wejdą w życie jeszcze w 2025 roku.
Ministerstwo Infrastruktury przygotowało nowelizację ustawy o ruchu drogowym, który umożliwi osobom w tym wieku ubieganie się o uprawnienia do kierowania samochodem.
Obecnie projekt przechodzi przez proces legislacyjny, a jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, nowe przepisy wejdą w życie jeszcze w 2025 roku.
Słusznie. Będziemy mieć więcej filmików na hardzie

Młody z podlasia się nie zatrzymuje
Podoba się dla mnie 🤩
Dla mnie też.

Ja też zdawałam mając 17 lat, kiedyś tak było. Jeżdżę tyle lat i nie mało. Nie mam na koncie żadnej kolizji ani wypadku . Wiek to nie wszystko , trzeba mieć we łbie poukładane i mieć wyobraźnię a jak tego nie masz to wiek nie pomoże.
[ Dodano: 2025-07-22, 11:51 ]
Dla mnie też.
rodzina z Plutycz jaka zadowolona.
Prawko od 21 lat!
Jak ktoś jest przygłupem to wiek nic nie zmieni
Pociąg zwolnił, trąbił i mrugał światłami, dlatego kierowca myślał, że maszynista go puszcza.