Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lipiniorz25 Dzisiaj 10:16
Prawko od 21 lat!
Zgłoś
Czupakabra Dzisiaj 10:17 5
Zaliczył ostatnie tankowanie na lotosie
Zgłoś
panar3 Dzisiaj 10:39 1
No przecież się zatrzymał!
Zgłoś
daniel5995 Dzisiaj 10:40 29
Już c🤬j z tym zatrzymaniem na stopie ale jakim trzeba być kretynem żeby nie zauważyć pociągu który jest tak blisko i to jeszcze na otwartej przestrzeni... Szkoda tylko że trafił do szpitala kretyna zamiast do kostnicy.
Zgłoś
Zulu-Gula Dzisiaj 10:44
Lipiniorz25 napisał/a:

Prawko od 21 lat!

Już wkrótce 17-latkowie w Polsce będą mogli zdobyć prawo jazdy kategorii B.
Ministerstwo Infrastruktury przygotowało nowelizację ustawy o ruchu drogowym, który umożliwi osobom w tym wieku ubieganie się o uprawnienia do kierowania samochodem.
Obecnie projekt przechodzi przez proces legislacyjny, a jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, nowe przepisy wejdą w życie jeszcze w 2025 roku.
Zgłoś
alucard0086 Dzisiaj 11:24 6
ja nie rozumiem po co szpital hmm nie lepiej dobić na miejscu ? taniej by wyszło
Zgłoś
PsikutaBezS Dzisiaj 11:24 1
Niestety po takim wypadku niczego może nie pamiętać... gdyby został rośliną to byłoby sprawiedliwe...
Zgłoś
końqbent Dzisiaj 11:27 5
Podoba się dla mnie 🤩
Zgłoś
JoSeed Dzisiaj 11:30 9
Zulu-Gula napisał/a:

Ministerstwo Infrastruktury przygotowało nowelizację ustawy o ruchu drogowym, który umożliwi osobom w tym wieku ubieganie się o uprawnienia do kierowania samochodem.
Obecnie projekt przechodzi przez proces legislacyjny, a jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, nowe przepisy wejdą w życie jeszcze w 2025 roku.

Słusznie. Będziemy mieć więcej filmików na hardzie
Zgłoś
Zulu-Gula Dzisiaj 11:47 5
Piterus napisał/a:

Młody z podlasia się nie zatrzymuje

końqbent napisał/a:

Podoba się dla mnie 🤩

Dla mnie też.

Zgłoś
bosobol Dzisiaj 11:50 5
Zulu-Gula napisał/a:

Ja też zdawałam mając 17 lat, kiedyś tak było. Jeżdżę tyle lat i nie mało. Nie mam na koncie żadnej kolizji ani wypadku . Wiek to nie wszystko , trzeba mieć we łbie poukładane i mieć wyobraźnię a jak tego nie masz to wiek nie pomoże.

[ Dodano: 2025-07-22, 11:51 ]
Zulu-Gula napisał/a:

Dla mnie też.

rodzina z Plutycz jaka zadowolona.
Zgłoś
legionetrangere94 Dzisiaj 12:05 4
Lipiniorz25 napisał/a:

Prawko od 21 lat!

Jak ktoś jest przygłupem to wiek nic nie zmieni
Zgłoś
mihauek Dzisiaj 12:12 5
@daniel5995: cytując panią, która miała podobny wypadek:
Pociąg zwolnił, trąbił i mrugał światłami, dlatego kierowca myślał, że maszynista go puszcza.
Zgłoś
Selekcjoner Dzisiaj 12:16
Pobrali od niego krew. Sprawdza czy był trzeźwy lub pod wpływem środków odurzających
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem