👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Prawdziwe przyczyny tragedii:
1. W Polsce psycholodzy są na miernym poziomie intelektualno-rozwojowym, ale mają dyplom i myślą, że wiedzą wszystko.
2. Bezstresowe wychowanie.
1. W Polsce psycholodzy są na miernym poziomie intelektualno-rozwojowym, ale mają dyplom i myślą, że wiedzą wszystko.

Interpretacja photoshopowanego zdjęcia Gabe'a przez pana psychologa mnie rozbroiła! Od razu siekiery i noże motylkowe wypadły mi z rąk, co gość może tam wiedzieć o grach!?

sSQNn napisał/a:
Prawdziwe przyczyny tragedii:
Prawda jest taka że na psychologię idą ludzie o bardzo różnych charakterach, od chamów po megalomanów i idiotów. Do uzyskania tytułu psychologa nie potrzeba rozwijania żadnych zdolności intelektualnych w przeciwieństwie np. do studiów ścisłych.
Ich diagnoza jest często uzależniona od ich światopoglądu przez co często przedstawiają swoje opinie odbiegające od podręcznikowych założeń. (totalny brak profesjonalizmu)
Ps. 90 % osób ściśle związanych z psychiatrią lub psychologią cierpi na poważne problemy psychiczne.
Hahahaha internetowego mema z Gabenem wzieli i na powaznie to rozkminiaja. Padlem.

Po pierwsze, człowiek który zabije kogoś ( napadnie ) tylko dlatego ze zrobił to wcześniej w grze, był po prostu jebnięty ( niezrównoważony psychicznie ) wcześniej.
Po drugie, po to siedzę wygodnie przed komputerem, zabijam i okradam ludzi, żeby nie musieć biegać za nimi po mieście.
Po drugie, po to siedzę wygodnie przed komputerem, zabijam i okradam ludzi, żeby nie musieć biegać za nimi po mieście.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie