Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Młodzież się nudzi
V................d • 2014-07-31, 13:53
Cytat:

Policjanci i funkcjonariusze Straży Miejskiej zatrzymali minionej nocy sześciu chłopaków w wieku od 16 do 19 lat, którzy przewracali kosze na śmieci oraz ławki, a dwie z nich wrzucili do stawu. Wszystko działo się w Ogrodzie Saskim.

Ahh, te wakacje!
Zgłoś
mandel9 2014-08-01, 4:26
Lublin jest ok
Zgłoś
Bajdus1962 2014-08-01, 12:08 3
No, ale to przecież pewnie dobre chłopaki, którzy skaczą po głowach przypadkowym osobom i tylko Bóg moze ich sądzić

podpis użytkownika

,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Zgłoś
s................l 2014-08-01, 15:30
A to powinni ich zaraz wrzucić do tego stawu żeby te kosze wyłowili.

Związanych.
Zgłoś
chlebo1991 2014-08-01, 18:32
Troglodyzm totalny .
Zgłoś
mateo 2014-08-01, 19:49
takie będą Rzeczpospolite jak jej młodzieży chowanie
Zgłoś
ulifont 2014-08-01, 23:43
remi1982
Ty i cała reszta, k🤬a mać nie widzieliście nigdy wcześniej kogoś dewastującego ławki czy co innego? Owszem jest to złe i godne potępienia, ale idioci po c🤬j to tu wrzucać ? Zastanówcie się wielcy dorośli bojący się o swoje podatki.

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Subhuman1 2014-08-02, 0:48
Lublin miastem inspiracji, Drodzy Panowie. Podobno ktoś obchodził 17 urodzinki i popili trochę.
Zgłoś
quatero 2014-08-02, 0:50 1
Będąc naj🤬ym na różne głupie pomysły się wpada, szczególnie gdy jest wypad na miasto do monopolowego po browary, albo wóde jak się skończyła. P🤬licie od rzeczy jak gdybyście nigdy nie byli nap🤬leni i głupich rzeczy nie robili.
Zgłoś
o................n 2014-08-02, 0:55 1
Ty mówisz młodzież, ja powiem bydło
Zgłoś
KurwaRomantyk 2014-08-02, 1:05 1
quatero napisał/a:

Będąc naj🤬ym na różne głupie pomysły się wpada, szczególnie gdy jest wypad na miasto do monopolowego po browary, albo wóde jak się skończyła. P🤬licie od rzeczy jak gdybyście nigdy nie byli nap🤬leni i głupich rzeczy nie robili.

Nie raz byłem tak nap🤬lony, że ledwo szedłem i nie odp🤬lałem takich rzeczy, ani moi znajomi. Nie tłumacz niedoj🤬ia mózgowego alkoholem.
Zgłoś
petent 2014-08-02, 1:10
Bedac w nocy w 6 i dac sie zlapac strazy miejskiej, nie dosc ze idioci to jeszcze nieudacznicy.
Zgłoś
Aprilman 2014-08-02, 1:13 1
Ciekawe gdzie by spiepszał jeden z drugim jakby staremu bramę do garażu, albo drzwi tak rozwalił, a jak stoi w parku to jest niczyje.
Zgłoś
P................z 2014-08-02, 1:38
logika debila: rozj🤬 ławkę z miejsca swoich spotkań i sterczeć na stojąco
Zgłoś
N................s 2014-08-02, 1:48 1
Szanuj miejscówkę swoją.
Zgłoś
TheSmurf 2014-08-02, 1:58
Bolą mnie takie rzeczy gdy robi to młodzież która jest w moim wieku, dla mnie to jest nie etyczne iść i wpaść na pomysł żeby kosz wypieprzyć do stawu albo ławkę rozwalić, znam sporo osób z Lublina i paru osiedli i nigdy nikt nie robił takiego rabanu nie robił nawet po alkoholu, jeżeli już jest to czysty debilizm gdy jest się w grupie pokazania się kto tu jest fajny bądź zaimponowania jakiejś dziewczynie. Ale i tak wole powiedzieć że jest to niedoj🤬ie mózgowe
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie