Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
GrubyKleks 2024-09-03, 20:51 50
j🤬e małpy
Zgłoś
Paszczaku 2024-09-03, 21:00
Koleś zlał darcie babki ale jak wróciła z chłopem to odrazu wiedział że wklepane dostanie .
Zgłoś
konto usunięte 2024-09-03, 21:27 21
Spoko akcja, niby zwierzęta ale bronią samic jak ludzie
Zgłoś
MansoN 2024-09-03, 21:41 8
trytodie napisał/a:

Spoko akcja, niby zwierzęta ale bronią samic jak ludzie

To właśnie zwierzęta bronią swoich samic, biała to by mu jeszcze dupy dała a jej facet czekałby w samochodzie pod sklepem przeglądając w telefonie panienki na onlyfansie 😆
Zgłoś
raistpol 2024-09-03, 21:43 34
to chyba ona

Zgłoś
smc 2024-09-03, 21:59 2
MansoN napisał/a:

To właśnie zwierzęta bronią swoich samic, biała to by mu jeszcze dupy dała a jej facet czekałby w samochodzie pod sklepem przeglądając w telefonie panienki na onlyfansie 😆

Prawda to. Kiedyś puknąłem koleżankę w samochodzie w lesie, aż sobie przypomniała, że jej fagas czeka na nią z zakupami w Carrefour'. Miała chyba ze 40 połączeń nieodebranych. Taka z niej k🤬a.
Zgłoś
turor 2024-09-03, 22:18 12
smc napisał/a:

Prawda to. Kiedyś puknąłem koleżankę w samochodzie w lesie, aż sobie przypomniała, że jej fagas czeka na nią z zakupami w Carrefour'. Miała chyba ze 40 połączeń nieodebranych. Taka z niej k🤬a.

Ty ja pukałeś czy zaglądałeś jej do telefonu ?
Zgłoś
PabloSkills 2024-09-03, 23:13 3
Ale mu naj🤬 klapsów
Zgłoś
riddick1773 2024-09-04, 0:35 2
zamiast psa obronnego murzyn? ona taka hybryda człowieka z małpą, abominacja
Zgłoś
KewinDeBrujne 2024-09-04, 8:49 1
Żeby jeszcze wp🤬l dostać za dobrą świnie, a tu oklep bo klepnal laskę, która wygląda jak orangutan...
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-05, 2:01
KewinDeBrujne napisał/a:

Żeby jeszcze wp🤬l dostać za dobrą świnie, a tu oklep bo klepnal laskę, która wygląda jak orangutan...

Dlatego samiec alfa tego stada przyszedł dać klapsa za napastowanie jego samicy. Nie znamy kanonów piękna tego gatunku
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem