👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koleś zlał darcie babki ale jak wróciła z chłopem to odrazu wiedział że wklepane dostanie .
trytodie napisał/a:
Spoko akcja, niby zwierzęta ale bronią samic jak ludzie
To właśnie zwierzęta bronią swoich samic, biała to by mu jeszcze dupy dała a jej facet czekałby w samochodzie pod sklepem przeglądając w telefonie panienki na onlyfansie 😆
MansoN napisał/a:
To właśnie zwierzęta bronią swoich samic, biała to by mu jeszcze dupy dała a jej facet czekałby w samochodzie pod sklepem przeglądając w telefonie panienki na onlyfansie 😆
Prawda to. Kiedyś puknąłem koleżankę w samochodzie w lesie, aż sobie przypomniała, że jej fagas czeka na nią z zakupami w Carrefour'. Miała chyba ze 40 połączeń nieodebranych. Taka z niej k🤬a.
smc napisał/a:
Prawda to. Kiedyś puknąłem koleżankę w samochodzie w lesie, aż sobie przypomniała, że jej fagas czeka na nią z zakupami w Carrefour'. Miała chyba ze 40 połączeń nieodebranych. Taka z niej k🤬a.
Ty ja pukałeś czy zaglądałeś jej do telefonu ?
zamiast psa obronnego murzyn? ona taka hybryda człowieka z małpą, abominacja
Żeby jeszcze wp🤬l dostać za dobrą świnie, a tu oklep bo klepnal laskę, która wygląda jak orangutan...
KewinDeBrujne napisał/a:
Żeby jeszcze wp🤬l dostać za dobrą świnie, a tu oklep bo klepnal laskę, która wygląda jak orangutan...
Dlatego samiec alfa tego stada przyszedł dać klapsa za napastowanie jego samicy. Nie znamy kanonów piękna tego gatunku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie