a w środku ping-pongi
Patrol drogówki w Qianan na północy Chin zatrzymał do kontroli minibus, bo jednemu z policjantów wydawało się, że auto jest poważnie przeciążone. Kiedy zajrzał do środka, ujrzał 64 małych dzieci. W busie mającym 8 miejsc dla pasażerów.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chiński Fritzl do zoo dzieci zabrał, te od 2 córki.
O niezła reklama: "Nasze busy mieszczą 8 razy więcej pasażerów"
konto usunięte
2011-09-14, 22:33
Już myślałem, że były tam wszystkie Chińskie dzieci. :o
A później spakowali wszystkie dzieciaki do 2x mniejszego busa policyjnego.
najpierw dymają się jak króliki , a później wychodzi tak....
konto usunięte
2011-09-15, 3:01
U nich wszystko musi być najmniejsze... Procesory... Elektronika.. A teraz te samochody z dziećmi... No nie zapominajmy jeszcze o ich członkach...
dostawa do budki z kebabem?
konto usunięte
2011-09-15, 12:12
Dla tych, co się zamotali:
czyta się "sześćdziesięcioro czworo"
You are fuckin' welcome.
konto usunięte
2011-09-15, 13:48
w sumie nie wiem w czym problem, pewnie do szkoly jada. Rodzice sie zgodzili na takie warunkie wiec imo wszystko ok. Z imprez sie czasami wraca po 7osob w sejczento
trzeba jakoś sobie radzić z przeludnieniem ;], jeden porządny wypadek i 64 duszyczki mniej
konto usunięte
2011-09-15, 16:06
Na zbiór jabłek pewnie jechali...