Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Mocz
MichaU • 2014-02-25, 10:32
- Doktorze, mam dziwny problem. Mój mocz intensywnie pachnie tym co jem lub piję. Jak zjem w KFC mój mocz pachnie kurczakami, jak wypiję Colę mój mocz pachnie Colą. Co mam zrobić żeby mój mocz miał zapach zwykłego moczu?
- Pić Tyskie.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
buffon 2014-02-25, 10:57 9
Tyskie akurat to jest dobre piwo, a nie jak wasze harnasie biedaki!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 10:58 22
czym się różni c🤬ka od Tyskiego ??

c🤬ka tylko na początku smakuje moczem...
Zgłoś
Edek88ful 2014-02-25, 12:37 2
Jak ktos pija "piwa" perła albo jakies desperadosy to normalne piwo dla nich to mocz pewnie dla tego ze za mocne
Zgłoś
I2ufu5 2014-02-25, 12:53 63
prawda jest taka że każde koncernowe piwo smakuje prawie tak samo
a sam smak piwa nie jest jakiś super wykwintny
więc się k🤬y nie kłóćcie bo i tak żadne niema racji
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 13:10 1
Fajnie się masz, że wąchasz swó mocz.
Od dawana tak masz?
Zgłoś
gringo2412 2014-02-25, 13:17 33
buffon napisał/a:

Tyskie akurat to jest dobre piwo, a nie jak wasze harnasie biedaki!

oho odezwał się k🤬a student z bogatymi rodzicami, pijesz tyskie zamiast harnasia, o żesz ale jesteś zajebisty, burżuazja w dupę p🤬lona. Tyskie taki sam szczoch jak harnaś. Idz sobie do sklepu z piwami z małych lokalnych/regionalnych browarów to się k🤬a dowiesz jak piwo smakuje. Pozdrawiam.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 13:20
Zamiast się kłócić które jest lepsze polecam spróbować piwka Pilsner. Za tą cenę wolę wypić jednego Pilsnera niż 2 Żubry
Zgłoś
klint0n 2014-02-25, 13:29 1
Ostatnio dla mnie tylko "Świeże" lub "Krzepkie" z Olsztyna, tylko k🤬a strasznie mało dostępne w moim wyp🤬dowie na południu Wlkp. a tak to Lech Pils. Tyskie strasznie się sk🤬iło ostatnimi czasy.
Zgłoś
Magnic 2014-02-25, 13:32
Edek88ful napisał/a:

Jak ktos pija "piwa" perła albo jakies desperadosy to normalne piwo dla nich to mocz pewnie dla tego ze za mocne

Nie chce niszczyć twojego poczucia rzeczywistości, ale te "desperadosy" są mocniejsze od przeciętnego piwa
No chyba, że dla ciebie wartością % piwa jest jego smak wtedy żadne piwo dla ciebie nie będzie mocne
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 13:40 3
Namysłów niepasteryzowany wciąż najlepszy
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 13:40 2
Z łaski swojej uprzejmie proszę odp🤬lić się od perełki. No pewnie że w piwie liczy się smak, jasne znam ludzi co piją van pury, czy vipy co z piwem nie ma zbyt wiele wspólnego, a żeby napić się dobrego piwa nie trzeba być w c🤬j wielkim znawcą wystarczy sie rozejrzeć bo w każdym nawet mniejszym sklepie znajdzie sie coś godnego uwagi zwłaszcza spoza kompanii piwowarskiej i carlsberga...
Zgłoś
weltmajster 2014-02-25, 13:45 3
Nie lubię tyskiego bo mi się kojarzy z tuskiem.
Zgłoś
Muscasa 2014-02-25, 13:46 10
Edek88ful napisał/a:

Jak ktos pija "piwa" perła

od Perły prosze mi sie odp🤬lic
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 13:51
@Muscasa
Zależy jak perła, są różne, choć w sklepach widziałem tylko 3...

Najlepsza chyba Perła Chmielowa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem