Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Mój kot jej nie lubi..
konto usunięte • 2013-08-18, 0:22
Poznałem śliczną dziewczynę, jak to mówił klasyk "dupcia, buzia, cycki - wszystko tak jak chciałem". Miała świetnie poczucie humoru, była mądra i w ogóle ideał. Po 2 miesiącach, gdy byliśmy jak papużki nierozłączki, zaprosiłem ją do mnie do domu. Kilka pocałunków i wylądowaliśmy u mnie w łóżku. Rozebrała się u mnie w salonie. Rano, po wszystkim, budzimy się z uśmiechem na twarzy. Szybko poszedłem zrobić nam śniadanie. Ona w tym czasie znalazła swój stanik. Szybko go założyła i nagle wrzasnęła. Zapomniałem o Majkim - moim kocie. Majki przywitał moją dziewczynę dobitnie - narzygał jej do stanika...

Z góry odpowiadając:
Nie, nie jesteśmy już razem i tak, kot jeszcze żyje.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-18, 0:24 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 0:31 155
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2013-08-18, 1:46 7
Nie wierzę Ci.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 5:16 11
@Sarkos - ale kto powiedział, że przez to się rozstali?
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 8:27 27
Sarkos, nie rozstaliśmy się przez kota, "zdradziłem" ją gdy przytuliłem moją koleżankę z pracy, która miała doła. Jej matka widziała jak się "obściskujemy, całujemy" i żadne tłumaczenia się nie przyjęły.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 9:56 19
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 11:50 72
bananalny napisał/a:

Sarkos, nie rozstaliśmy się przez kota, "zdradziłem" ją gdy przytuliłem moją koleżankę z pracy, która miała doła. Jej matka widziała jak się "obściskujemy, całujemy" i żadne tłumaczenia się nie przyjęły.

Znaczy się, że trafiłem - była tępą szparą. Jedna i druga.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 14:14 1
Sarkos, kufel piwka za ten koment.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-18, 20:24 2
bananalny napisał/a:

Sarkos, kufel piwka za ten koment.

A dziękuję, chyba się sprawdziło, bo kufli browca dzisiaj pod dostatkiem
Zgłoś
Maczug 2013-08-18, 21:00
dobrze że chociaż wyr🤬ałeś
Zgłoś
kacimierz 2013-08-19, 8:36 1
Tu musiała być poważna dziewczyna skoro zerwała z tobą, że kot, na którego nie masz wpływu narzygał jej do stanika.
Może to dobrze dla ciebie bo jak nie o to to zerwała by z tobą o byle inne gówno.
No chyba, że zerwanie nie miało związku z tym wydarzenie.
Zgłoś
Majozen 2013-08-19, 9:13
bananalny napisał/a:

W końcu obudziła Cię mama słowami "Syneczku, czas do kościółka"
Zgłoś
Małolata 2013-08-19, 9:50 4
Zgłoś
Eth 2013-08-19, 10:01 4
Przynajmniej sprawil, ze krzyczala
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem