Młodociany szofer, który nie rozumie podstawowych zasad ruchu drogowego, a winę za spowodowanie kolizji próbuje zrzucić na innego kierowcę.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53
Najgorsze jest, że naprawią infrastrukturę drogową OC Sebusia, a wszystkim później podniosą składki. Powinni mu na wstępie odebrać prawo jazdy i wystawić fakturę za szkody jakie wyrządził. Trudno taki idiotyzm nazwać wypadkiem.
Szkoda, że mi się nie przytrafiają takie akcje. Mam nagranie na którym wyraźnie widać że wina jest jego, spokojnie mówię, że jak ma problem to dzwonimy na policję. Czekamy. Nagrywam minę debila jak dostaje mandat od policjanta. Humor na resztę tygodnia poprawiony.
dancio1978 napisał/a:
Jedziesz zestawem, wyprzedza Cię ktoś osobówką, zajeżdża drogę i hamuje. Wjeżdżasz mu w dupę bo fizyki nie oszukasz.. Kogo wina Panie instruktorze?
Masz rację, ale to jest jedyna możliwość - i niekoniecznie musi to być zestaw. W każdej innej sytuacji winnym będzie najeżdżający - tzw. niezachowanie bezpiecznego odstępu od poprzedzającego pojazdu.
duman007 napisał/a:
Honda szybsza niż wygląda
wertuqq napisał/a:
Honda Civic zobowiązuje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie