Młodociany szofer, który nie rozumie podstawowych zasad ruchu drogowego, a winę za spowodowanie kolizji próbuje zrzucić na innego kierowcę.
ja perdole sebixy dwa
podpis użytkownika
forza nostra legge
Nadawałby się do SOPu
k🤬a jest 2020 a ci w desach stylizowanych na 95`
Konto usunięte
2020-01-03, 11:12
ja p🤬le. przepisy o ruchu drogowym mówią że światło jest żółte, obliguje to kierowcę do zatrzymania, bądź przygotowania się do jazdy poza sygnalizację. 3cia rzecz. nie ważne, wyj🤬aś komuś w dupe, zawsze twoja wina. czy to takie skomplikowane???
oczy trzeba mieć do okoła głowy i w dupie A nie fisiować, wygląda na hankę hahaha
Konto usunięte
2020-01-03, 11:28
Ale instynkt sebixowy zachowany, minuta na zrozumienie sytuacji, przetrzeźwienie, ohoho chyba jednak moja wina, dobra sp🤬alamy.
Słaby dźwięk na telefonie, ale czy czasem nie sp🤬olili po info o kamerce?
sars_80 napisał/a:
3cia rzecz. nie ważne, wyj🤬aś komuś w dupe, zawsze twoja wina.
Wjazd w dupę to nie jest zawsze wina wjeżdżającego. Problem w tym, że bez kamerki ciężko takie sytuacje udowodnić.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Konto usunięte
2020-01-03, 12:31
Szkoda, że mu ten ścięty znak w łeb nie przyp🤬olił
r061071 napisał/a:
ja perdole sebixy dwa
sebix tylko jeden, ten co się wp🤬lił w znak
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Kobieta jak zwykle popsuła zabawę. Mogli zadzwonić na policje
HAL9000/2 napisał/a:
k🤬a jest 2020 a ci w desach stylizowanych na 95`
Samochód mają z tego roku, więc...?
Nie rozumiecie sytuacji, On uciekł po tym jak zadzwonił po policję, bo on z psami gadał nie będzie, nie jest konfident ^^
sebix myslal ze bedzie incognito i uda mu sie uciec tylko nie zauwazyl ze zgubil zderzak z rejestracja