Do sieci wyciekło nagranie, głośnej w ostatnim czasie sprawy, pobicia poznańskiego zapaśnika Dominika Sikory.
Jak widać, obraz przedstawiany przez media jest zgoła odmienny od tego co znajduje się na filmie.
Możemy zauważyć, iż pokrzywdzony najprawdopodobniej kłóci się z kobietą, zostaje przez nią spoliczkowany po czym mówi coś do napastnika i otrzymuje jeden, śmiertelny, cios.
Więcej informacji:
LINK RMF FM
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2020-02-11, 20:23
konto usunięte
2020-02-11, 20:56
konto usunięte
2020-02-11, 21:37
konto usunięte
2020-02-11, 21:38
Na Starym Rynku zwłaszcza w piątek/sobotę w nocnych godzinach trzeba mieć oczy dookoła głowy. Wystarczy szerzej otworzyć oczy i z daleka widać na co i na kogo uważać.
Chłop się bił w wadze 66, nie jest to kategoria wagowa, by kozaczyc na ulicy.
Znalem Dixona, razem trenowalismy.. ewidentnie na nagraniu widac ze nie jest bardzo agresywny.. na lachociąga nawet nie zwrócił uwagi
A ta ciota wyczuł ze jest niży i pod wpływem Alko. To chciał pokazać jakim jest kozakiem.. módl sie szmato żeby prędzej zgarnęła cie psiarnia niz jego bracia ! ! ! Mam nadzieje ze sprawiedliwości stanie sie za dość gnoju.
A piwko zaznacza linie przestępstwa
Generalnie to ciekawy jestem tej sytuacji,mi tu troche wygląda na to że ten zapasnik kozaczył ale pewności nie ma,generalnie szkoda typa.Ale nie pierwszy i nie ostatni który zginął w ten sposób.
Jak zwykle cieć z bramki o erudycji sześcioletniego dziecka i sile zaprzęgu koni. Sam się skazał na życie w pierdlu i całe szczęście że będzie odcięty od normalnych ludzi.
Ta gościu z takim młotem nie miał by z dupy skarpety słabi się nawet na P1/R1 uchowają, np wystarczy mieć poczucie humoru dobre, ważyć słowa, zachować zasady, nie być skąpym ani śmierdzielem.