👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepsze niż 99,99% "sranków".
Może nadejdzie kiedyś moda na podobne "nie kłam c🤬ju, bo jesteś w ukrytej kamerze, wszawa k🤬o".
Może nadejdzie kiedyś moda na podobne "nie kłam c🤬ju, bo jesteś w ukrytej kamerze, wszawa k🤬o".

2:18 różnica wieku między tym, którego nazywa "bro" a tym który zarzuca wszystkim, że nie są całkowicie szczerzy - na moje oko - co najmniej 20 jeśli nie 30 lat, a on do niego "bro" ...
swietny prank, teraz tylko czekac jak polskie hieny, wardegi i inne youtuby zobaczą ten pomysl

Dobre, właśnie miałem napisać, że zaraz pojawi się klon SA Wardega.
zanim odpaliłem film mą uwagę przykuła czarna sofa na tle której stoi autor...

Kiedyś jechałem jako pasażer autem, będąc dzieciakiem, w jednej wiosce na drodze leżał portfel, więc się zatrzymaliśmy, krewny wysiadł i poszedł sprawdzić, okazało się, że od dolnej strony był umazany gównem. Haha, do dziś jak to wspomnę, to się śmieję.
Ciekawe czy ktoś to filmował z ukrycia.

sory k🤬a ale nie czaje, skąd k🤬a niby Ci ludzie mają wiedzieć, że to nie ich stówa? W dodatku ten typ najpierw sam to podświadomie wmawia. Każdy, a na pewno większość taką stówę miała w portfelu, a może i kieszeni, także skąd oni k🤬a mają wiedzieć, że to nie ich stówa, jeszcze jak za nimi leży? No k🤬a paranoja, jakiś tępy jak sto c🤬ji typ zrobi z ciebie złodzieja i wp🤬li na neta.

Ta bo każdy nosi stówę w kieszeni kuba sry ale pierdzielisz normalni ludzię noszą pieniądze w portfelu.... bo po to te magiczne wynalazki służą, jak trafisz na 1/1000 która akurat będzie miała hajs w kieszeni ale 100$? to jest cholernie dużo kasy a ci których zagadywał na ultra milionerów to nie wyglądali... także kłamliwe złodziejaszki a najlepszy ten ostatnio co się tam prawie rzucać zaczął
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie