Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
aga69 2013-12-12, 22:49 33
Serial Hannibal - polecam.
Zgłoś
x................s 2013-12-12, 23:06
dobry jest dobriiiii
Zgłoś
walusss 2013-12-12, 23:12
co? to u nas na baltyckiej plazy takie cuś wyrosło?
Zgłoś
quang-dat 2013-12-13, 0:02
Zgłoś
6................6 2013-12-13, 1:05 2
Serial może i dobry, ale aktor grający Hannibala mi nie pasuje. Ciężko przebić Hopkinsa niestety.
Zgłoś
r................a 2013-12-13, 1:09 4
@up co Ty p🤬lisz ten z serialu jest równie dobry.
Zgłoś
minusator 2013-12-13, 1:50 2
@up Wg. mnie również pasuje tutaj co najmniej równie dobrze. A serial przyjemnie się ogląda przede wszystkim ze względu na zdjęcia.
Zgłoś
Perezz 2013-12-13, 7:42 10
Zgłoś
sawbur 2013-12-13, 8:19 9
Hodowla grzybków też była niczego sobie

Zgłoś
6................6 2013-12-13, 9:52
rebelka napisał/a:

@up co Ty p🤬lisz ten z serialu jest równie dobry.

Nie pasuje mi jego gęba do Hannibala. Aktor z niego jest dobry, pokazywał to wcześniej, ale z wyglądu mi nie leży i c🤬j.
Zgłoś
Sylarr 2013-12-13, 11:31 3

podpis użytkownika

Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Zgłoś
Chudy_lis 2013-12-13, 13:08 3
Hopkins w swojej kreacji był bardziej instynktowny, dziki. Przede wszystkim tą pierwotną siłą, połączoną z ponadprzeciętną inteligencją i nienagannymi manierami, niepokoił i hipnotyzował.
Lecter Madsa Mikkelsena jest dużo bardziej wyintelektualizowywany, do tej pory twórcy scenariusza nie dali mu możliwości pokazać tej zwierzęcej strony w sposób dosłowny...no ale wszystko przed nami, warsztat aktorski Mikkelsena być może nie dorównuje Hopkinsowi ale również jest najwyższych lotów. Według mnie rola obsadzona bardzo trafnie.

podpis użytkownika

Failure is the mother of success.
失败是成功之母[shī bài shì chénɡ ɡōnɡ zhī mǔ 。]
Zgłoś
kefir121 2013-12-13, 14:18 2
Jest różnica między jednym a drugim. Hopkins gra Hannibala zdemaskowanego, jest demoniczny, niepokojący. Mikkelsen gra Hannibala u którego Jack z żoną jada obiadki. Zastąpcie sobie teraz tego kolesia z demonicznym uśmiechem przy stole zamiast Mikelsena, ja bym z nim nie usiadł do jednego stołu. Mikkelsen ukrywa naturę Hannibala
Zgłoś
x................s 2013-12-13, 17:00
@ups

otóż to, toż to młody hannibal, dopiero się uczy barany, nie może być pierwotnym hannibalem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie