Serial może i dobry, ale aktor grający Hannibala mi nie pasuje. Ciężko przebić Hopkinsa niestety.
@up Wg. mnie również pasuje tutaj co najmniej równie dobrze. A serial przyjemnie się ogląda przede wszystkim ze względu na zdjęcia.

rebelka napisał/a:
@up co Ty p🤬lisz ten z serialu jest równie dobry.
Nie pasuje mi jego gęba do Hannibala. Aktor z niego jest dobry, pokazywał to wcześniej, ale z wyglądu mi nie leży i c🤬j.

podpis użytkownika
Niech się prostuje nieszczęść splotI niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Hopkins w swojej kreacji był bardziej instynktowny, dziki. Przede wszystkim tą pierwotną siłą, połączoną z ponadprzeciętną inteligencją i nienagannymi manierami, niepokoił i hipnotyzował.
Lecter Madsa Mikkelsena jest dużo bardziej wyintelektualizowywany, do tej pory twórcy scenariusza nie dali mu możliwości pokazać tej zwierzęcej strony w sposób dosłowny...no ale wszystko przed nami, warsztat aktorski Mikkelsena być może nie dorównuje Hopkinsowi ale również jest najwyższych lotów. Według mnie rola obsadzona bardzo trafnie.
失败是成功之母[shī bài shì chénɡ ɡōnɡ zhī mǔ 。]
Lecter Madsa Mikkelsena jest dużo bardziej wyintelektualizowywany, do tej pory twórcy scenariusza nie dali mu możliwości pokazać tej zwierzęcej strony w sposób dosłowny...no ale wszystko przed nami, warsztat aktorski Mikkelsena być może nie dorównuje Hopkinsowi ale również jest najwyższych lotów. Według mnie rola obsadzona bardzo trafnie.
podpis użytkownika
Failure is the mother of success.失败是成功之母[shī bài shì chénɡ ɡōnɡ zhī mǔ 。]
Jest różnica między jednym a drugim. Hopkins gra Hannibala zdemaskowanego, jest demoniczny, niepokojący. Mikkelsen gra Hannibala u którego Jack z żoną jada obiadki. Zastąpcie sobie teraz tego kolesia z demonicznym uśmiechem przy stole zamiast Mikelsena, ja bym z nim nie usiadł do jednego stołu. Mikkelsen ukrywa naturę Hannibala

@ups
otóż to, toż to młody hannibal, dopiero się uczy barany, nie może być pierwotnym hannibalem.
otóż to, toż to młody hannibal, dopiero się uczy barany, nie może być pierwotnym hannibalem.