Przeciętny sadol chodzi do gimnazjum,chwali sie kumplą iloscią piw na sadolu,pisze tematy o ciapatych byleby dostać piwa,udaje twardziela a płacze gdy widzi węża zjadającego mysz.
która klasa?
@Snaku przepraszam,jeszcze tego nie mieliśmy
![]()
Tego, że po przecinku dajemy spacje chyba też nie

.
.
.
.
.
.
.
- To samo odbicie w lustrze...

niee chcę p🤬lić,ale skąd znasz tak dokładne szczegóły na temat egzystenciu gimbazy?Przeciętny sadol chodzi do gimnazjum,chwali sie kumplą iloscią piw na sadolu,pisze tematy o ciapatych byleby dostać piwa,udaje twardziela a płacze gdy widzi węża zjadającego mysz.
niee chcę p🤬lić,ale skąd znasz tak dokładne szczegóły na temat egzystenciu gimbazy?
Może z autopsji

niee chcę p🤬lić,ale skąd znasz tak dokładne szczegóły na temat egzystenciu gimbazy?
A ty co po urodzeniu do liceum poszedłeś?

po pierwsze -"łaś" a po drugie zabijcie mnie,wstawiłam mu piwo jak chciałam zacytować
A ty co po urodzeniu do liceum poszedłeś?

wstawiłam mu piwo jak chciałam zacytować
Może jednak ucieczka z kuchni była złym pomysłem ?

po pierwsze -"łaś" a po drugie zabijcie mnie,wstawiłam mu piwo jak chciałam zacytować edit: chodzi mi o to ze kiedys internet nie byl tak rozpowszechniony, panowala inna moda, zachowanie spoleczenstwa, owszem mam 19 lat ale za c🤬ja bym nie pomyślała o takiej p🤬le jak chwalić sie komuś piwami na sadolu. jakim trzeba być idiotą żeby wpaść na taki pomysł.
W psychologii kontaktów międzyludzkich wielokrotne zaprzeczenie (dwukrotne lub "bardziej -krotne" oznacza tylko jedno: kłamstwo. Osoba która pisze tak jak ty chce pokazać się z jak najlepszej strony mimo świadomości mówienia nieprawdy.

Tara powinna zastąpić ci kuchenny komputer (w ogóle co za mózg wymyślił, żeby komputer umieścić w kuchni)