Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:42
xdrt 2025-09-30, 17:32 14
Ma szczęście, że nie trafił na brzozę xD
Zgłoś
mastal 2025-09-30, 17:32 4
Szybki, wściekły i martwy
Zgłoś
ungubungu 2025-09-30, 17:38 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tweed 2025-09-30, 17:42
Dobrze, że Idefiks tego nie widział...
Zgłoś
Rzezimieszek84 2025-09-30, 17:45 37
xdrt napisał/a:

Ma szczęście, że nie trafił na brzozę xD

To jest najlepsze. Jestem konstruktorem maszyn zajmuje się projektowaniem i obliczeniami wytrzymałości konstrukcji za pomocą MES. To co wmówiono Polakom ze brzoza odcięła skrzydło z duraluminium to jakaś abstrakcja. Kraj debili i dyletantów technicznych.
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-09-30, 17:50 16
Rzezimieszek84 napisał/a:

To jest najlepsze. Jestem konstruktorem maszyn zajmuje się projektowaniem i obliczeniami wytrzymałości konstrukcji za pomocą MES. To co wmówiono Polakom ze brzoza odcięła skrzydło z duraluminium to jakaś abstrakcja. Kraj debili i dyletantów technicznych.

Bo to była pancerna brzoza. Nie znasz się.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-09-30, 18:20 12

To się nazywa żelazny elektorat
Zgłoś
romek134 2025-09-30, 18:23 2
lepsze niż Roundup
Zgłoś
Dadas77 2025-09-30, 18:47
Sciął zagajnik 100x szybciej niż rasowy leśnik.
Zgłoś
Polak_mały 2025-09-30, 18:49 1
Miód na oczy
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-09-30, 18:56 3

wmówiono Polakom ze brzoza odcięła skrzydło

Tylko tej wykształconej części
Zgłoś
smc 2025-09-30, 19:02
A dlaczego brzoza nie miałaby obciąć skrzydła? Teraz z drewna robi się nawet noże, więc o czymś to świadczy.

Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-09-30, 20:35 9

Czyli ze co? brzoza ma mniejsza gestosc od poszycia skrzydla samolotu? dobry z ciebie fachowiec, mam nadzieje ze nie projektujesz mostow.
Zgłoś
Traba 2025-09-30, 20:55 8

Eksperci to stwierdzili! A typ z Sadola co pisze ze projektuje coś tam w czymś tam to jest gość co się zna. Srutututu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem