👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:16

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Juzwa napisał/a:
Niestety tylko piździk pofrunął pod ciężarówę.
Przy skręconym karku, nie robi to za wielkiej różnicy...
xXx5226 napisał/a:
Jak pęknie Ci tarcza hamulcowa to właśnie tak to wygląda.
Wymieniaj części w komarze częściej, to nic nie będzie pękać

xXx5226 napisał/a:
Jak pęknie Ci tarcza hamulcowa to właśnie tak to wygląda.
Wątpię. Raczej efekt braku ABS bądź wyłączenia tego systemu i walnięcia po heblach do oporu. Widać, że najpierw Moto zaczyna nurkować od hamowania, a dopiero potem staje dęba. Sporty mają hamulce jak brzytwy i mogą coś takiego zrobić gdy są za mocno użyte. Między innymi przed tym też chroni ABS w nowoczesnych motocyklach sportowych, a mistrzowie prostej i cwaniaczki go dezaktywują poprzez wypięcie bezpieczników.
Po prostu za późno się zorientował że jest ostry zakręt, i wcisnął przedni hebel. Dziękuję dobranoc
i na wosne tego zyczę wszystkim motowaginą. z wyrazami pogardy wielu pionowych progów zwalniających!
Mrocznyzniwiarz napisał/a:
Motocykl to nie rower xD hamowanie tylnym hamulcem powoduje poślizgi i jest skrajnie nieefektywne.
Na motocyklu hamuje się przede wszystkim przednim hamulcem! Tylny hamulec to tylko hamulec pomocniczy, służący do stabilizowania tylnego koła przy ostrym hamowaniu.
szkoda odpowiadac gosciowi co nie ma bladego pojecia o tym co pisze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie