Godzina 9:30, czwartek ulica Puławska na trasie Piaseczno-Warszawa Ursynów. Klasyczna karetka prawdopodobnie przejechałaby ten sam dystans, w czasie ponad 2 krotnie dłuższym tj w okolicach 20 minut.
podpis użytkownika
nosiliby.pl - unikalne koszulkiGodzina 9:30, czwartek ulica Puławska na trasie Piaseczno-Warszawa Ursynów. Klasyczna karetka prawdopodobnie przejechałaby ten sam dystans, w czasie ponad 2 krotnie dłuższym tj w okolicach 20 minut.
podpis użytkownika
nosiliby.pl - unikalne koszulki@karinata Przyjrzyj się dokładnie, przemyśl swoje zachowanie i wróć do kuchni.
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.karinata jakim idiotą trzeba być, żeby dokładnie słyszeć syreny pojazdu uprzywilejowanego i wp🤬lać się na ulicę.
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Nie wiem![]()
Tak samo nie wiem jakim idiotą trzeba być, żeby zakładać że zawsze każdy dokładnie słyszy syreny pojazdu uprzywilejowanego.
Zawsze można się jeszcze rozejrzeć, czasami przydają się te 2 kulki w głowie.
z tego co pamiętam ministerstwo nie chciało uznać motocykla za ambulans z uwagi na brak możliwości transportu
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.