Godzina 9:30, czwartek ulica Puławska na trasie Piaseczno-Warszawa Ursynów. Klasyczna karetka prawdopodobnie przejechałaby ten sam dystans, w czasie ponad 2 krotnie dłuższym tj w okolicach 20 minut.
podpis użytkownika
nosiliby.pl - unikalne koszulkiGodzina 9:30, czwartek ulica Puławska na trasie Piaseczno-Warszawa Ursynów. Klasyczna karetka prawdopodobnie przejechałaby ten sam dystans, w czasie ponad 2 krotnie dłuższym tj w okolicach 20 minut.
podpis użytkownika
nosiliby.pl - unikalne koszulkiTam się przed chwilą zapaliło czerwone dla pieszych, a jakby ktoś z prawej chciał "jeszcze zdążyć", to mogłaby wyjść kicha.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Więc takiego cwaniaka co chce "Jeszcze zdążyć" p🤬lnie, i jak przeżyje to niech go sądzą, że wlazł na czerwonym, rozj🤬 ratownikowi motocykl plus jeszcze konsekwencje tego, że ratownik nie zdążył do wypadku.
C🤬jowy tok myślenia "Zatrzymam się, a może ktoś jeszcze będzie chciał sobie "zdążyć" przejść na czerwonym.
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
A to bez sensu. Taki ratownik, który z dobrze wyposażoną apteczką i zestawem kołnierzy dojedzie na miejsce wypadku kilka - kilkanaście minut przed karetkami może zdziałać dużo dobrego.
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCl9pOVqR6wMpn4qKGVsnMJA