Jazda z k🤬ą.. Ty patrz w lusterka, ale jak chcesz na trasie wyprzedzić, a jedzie taki szmaciarz lewym pasem to ni c🤬ja ci nie zjedzie, bo on najszybszy, a lusterka ma dla ozdoby.

W tym przypadku dobrze, że nagranie jest dłuższe, bo jakby był sam moment pobicia to byłby lament, że biednego motocyklistę pobili
TranzystorWyklęty napisał/a:
W tym przypadku dobrze, że nagranie jest dłuższe, bo jakby był sam moment pobicia to byłby lament, że biednego motocyklistę pobili
Akurat tutaj motop🤬da jest zawsze winna

Miałem keidyś sytuacje, że zwróciłem skuterzyście uwage że zostawił skuter na miejscu dla inwalidów pod sklepem. Jak zaczał piłować ryja że mnie roz🤬bie, c🤬le itd. to mu powiedziałem, że przepraszam na pierwszy rzut oka nie było widać że inwalida umysłowy. No i sie zaczęło. Dobrze, że szybe miał otwartą to pierwszym prostym mu nos przetrąciłem, ale wierzcie mi ubić człowieka w kasku jest bardzo ciężko. Propsy dla busiarza.

Za takie stabilne trzymanie telefonu powinien nagrywającemu też wp🤬lić
Jak zwykle nie wycięto początek i nie znamy powodu spiny. Troche szkoda bo to jednak ma znaczenie.
j🤬e c🤬le p🤬docyklisci . za duzo sie naogladali filmow o gangach motocyklowych
Jeśli nigdy nie dane było ci zaznać tej przyjemności prowadzenia motocykla to:
ZAMKNIJ RYJ C🤬LU.
ZAMKNIJ RYJ C🤬LU.
Plastykpl napisał/a:
ZAMKNIJ RYJ C🤬LU.
To żadna przyjemność, wracaj dotykać się fiutami z kolegami na spocie.
Plastykpl napisał/a:
ZAMKNIJ RYJ C🤬LU.
Ale nie musisz nam mówić co ci mama do snu spiewala
podpis użytkownika
Tak.
Powiem tak, ja bym ściągnął kask i mu jeszcze nim nap🤬lił, nie jeden jest filmik jak chłopak na Moto nap🤬la takich kozaczków