👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W tym przypadku dobrze, że nagranie jest dłuższe, bo jakby był sam moment pobicia to byłby lament, że biednego motocyklistę pobili
Miałem keidyś sytuacje, że zwróciłem skuterzyście uwage że zostawił skuter na miejscu dla inwalidów pod sklepem. Jak zaczał piłować ryja że mnie roz🤬bie, c🤬le itd. to mu powiedziałem, że przepraszam na pierwszy rzut oka nie było widać że inwalida umysłowy. No i sie zaczęło. Dobrze, że szybe miał otwartą to pierwszym prostym mu nos przetrąciłem, ale wierzcie mi ubić człowieka w kasku jest bardzo ciężko. Propsy dla busiarza.

Jak zwykle nie wycięto początek i nie znamy powodu spiny. Troche szkoda bo to jednak ma znaczenie.
Jeśli nigdy nie dane było ci zaznać tej przyjemności prowadzenia motocykla to:
ZAMKNIJ RYJ C🤬LU.
ZAMKNIJ RYJ C🤬LU.
Plastykpl napisał/a:
ZAMKNIJ RYJ C🤬LU.
To żadna przyjemność, wracaj dotykać się fiutami z kolegami na spocie.
Plastykpl napisał/a:
ZAMKNIJ RYJ C🤬LU.
Ale nie musisz nam mówić co ci mama do snu spiewala
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie