podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.przestańcie ściemniać, że motocykliści jeżdżą ostrożnie po mieście, nie raz miałem taką sytuacje na drodze, że musiałem zjechać c🤬lowi prawie na krawężnik, bo zachciało się debilowi zap🤬lać 100km/h po terenie zabudowanym.
k🤬a mać , jak w ogóle możecie gadać że to wszystko wina kierowców samochodów ? dałny na motorach co k🤬a na osiedlowych drogach zap🤬lają jak poj🤬i, wyprzedzają na trzeciego, cwaniakują , zginają blachy , wp🤬lają się gdzie nie trzeba, winę zrzucają na kierowców, wielce k🤬a nie chcą płacić za przejazd odcinkami płatnymi... Jedzie k🤬a normalny człowiek samochodem znudzony życiem a tu k🤬a debil cie wyprzedza z około 200 km/h większą prędkością. Coś nie halo. Nienawidzę motocyklistów i jak bym miał taką moc to bym was wszystkich uj🤬 o 30 cm.
BTW - zazwyczaj kierowcy patrzą przez przednią szybę a nie k🤬a jadą wgapieni w lusterko żeby przypadkiem nie przeszkodzić c🤬lowi co jedzie miliard na godzine.
Co do filmiku - byłby dobry gdyby nie apelacja na końcu.
Dobra cwaniaki : WBIJAJCIE !
przestańcie ściemniać, że motocykliści jeżdżą ostrożnie po mieście,
nie raz miałem taką sytuacje na drodze, że musiałem zjechać c🤬lowi prawie na krawężnik, bo zachciało się debilowi zap🤬lać 100km/h po terenie zabudowanym.
A chciałbym dodać, że z 50ccm, przesiadam się na dość słabego crossa o pojemności 600ccm o mocy 46KM, który pojedzie tyle ile 250ccm (czyli koło 160). A później chcę Yamahę r1, ale zobaczy się, czy nie będę czuł potrzeby jeżdżenia jeszcze na czymś pomiędzy 600, a 1000ccm.
mówiąc szczerze, mam w dupie motocyklistów. Jak już wsiedli na motor, to niech się sami martwią, jak tu przeżyć w miejskiej dżungli. Nikt ich nie zmuszał. Mogli wybrać zdrowszy styl życia. Niestety, po wypadkach motocyklistów ich narządy nikomu się nie przydadzą, najczęściej są zniszczone...
Tylko jedno jest wkurzające. Jak kolesie w puszkach specjalnie stają tak, by motor nie przejechał.
nie wiem czy wiesz ale takie wyprzedzanie jest zabronione,
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimpodpis użytkownika
Jak mawia mój ojciec :k🤬a mać , jak w ogóle możecie gadać że to wszystko wina kierowców samochodów ? dałny na motorach co k🤬a na osiedlowych drogach zap🤬lają jak poj🤬i, wyprzedzają na trzeciego, cwaniakują , zginają blachy , wp🤬lają się gdzie nie trzeba, winę zrzucają na kierowców, wielce k🤬a nie chcą płacić za przejazd odcinkami płatnymi... Jedzie k🤬a normalny człowiek samochodem znudzony życiem a tu k🤬a debil cie wyprzedza z około 200 km/h większą prędkością. Coś nie halo. Nienawidzę motocyklistów i jak bym miał taką moc to bym was wszystkich uj🤬 o 30 cm.
BTW - zazwyczaj kierowcy patrzą przez przednią szybę a nie k🤬a jadą wgapieni w lusterko żeby przypadkiem nie przeszkodzić c🤬lowi co jedzie miliard na godzine.
Co do filmiku - byłby dobry gdyby nie apelacja na końcu.
Dobra cwaniaki : WBIJAJCIE !
Jak z🤬by sami stwarzają różne idiotyczne sytuacje na drodze to trudno żeby na nich uważać. Np. cwaniactwo na ulicach gdzie przeciskają się między samochodami w korkach bo oni nie mogą czekać tak jak inni...