Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

znaczy twierdzisz że motocykle są ponad przepisami ruchu drogowego. Super !
Dodam jeszcze jedno dlaczego motocykliści nie stosują się do trzymania prawej krawędzi jezdni ?
Daj paragraf z Kodeksu.
Zresztą nie dawaj. Było i w telewizji o tym i motocykle mogą dojeżdżać pod same światła w przypadku gdy kolumna aut stoi. Nie jest to zakazane.

znaczy twierdzisz że motocykle są ponad przepisami ruchu drogowego. Super !
Dodam jeszcze jedno dlaczego motocykliści nie stosują się do trzymania prawej krawędzi jezdni ?
dlatego, że one lecą sobie na luzie, gdy ty zmieniasz kolejny koszul, bo ci w maluchu promienie UV przygrzały do krwistej jak maki na ruskim filmie blachy!
Jak z🤬by sami stwarzają różne idiotyczne sytuacje na drodze to trudno żeby na nich uważać. Np. cwaniactwo na ulicach gdzie przeciskają się między samochodami w korkach bo oni nie mogą czekać tak jak inni...
Mistrzu, po to jest motocykl ,żeby m.in. nie stać tak długo w korkach jak kierowcy samochodów.
"Nigdzie w polskim kodeksie ruchu drogowego nie jest stwierdzone, że motocykl nie może poruszać się między samochodami, a w myśl starej zasady prawniczej: co nie jest zabronione, jest dozwolone."
..."Nielegalne jest jedynie przejeżdżanie ciągłej linii, jeśli ta akurat rozdziela wytyczone pasy ruchu."

ale ja nie będę patrzył w lusterka.
To może kierowcy tirów też przestaną? Bo osobówki ich wyprzedzają, wciskają się przed nich, wymijają, bluzgaja na nich w korku...
Jesteś najbardziej typowym polaczkiem (jak większość "narodu") czyli twoje myślenie ogranicza się do tego że "jak ja nie mogę mieć to nikt nie będzie miał" jasne czemu nie, niech się nie "przepychają" w korkach, zobaczysz jak będą stać korki będą jeszcze dłuższe i większe a wtedy tacy polaczkowie będą się strzępić że "zamiast przejechać obok blokują ulice i korki są dłuższe", to jest żałosne. Nie twierdze że wszyscy motocykliści są rozważni niestety są też takie smarkacze które kupują jako pierwszy motor jakąś 900 a po tygodniu zabijają się bo nie umieją zapanować nad maszyną, ale są też tacy którzy myślą i pewnie przestrzegają prawo lepiej niż nie jeden "jakże wspaniały i niczemu nie winny kierowca". Są motocykliści normalni i głupi, są kierowcy normalni i głupi, ale mimo że jesteśmy polakami postarajmy się zrozumieć obie strony bo nikt nie jest święty.Jak z🤬by sami stwarzają różne idiotyczne sytuacje na drodze to trudno żeby na nich uważać. Np. cwaniactwo na ulicach gdzie przeciskają się między samochodami w korkach bo oni nie mogą czekać tak jak inni...

sam zaliczyłem mnóstwo gleb, jak widac żyję i mam się dobrze. a każda opowiesc o motocyklistach z ust znawcy to trupy, porozrzucane po drodze kawałki mózgu i takie tam.
to samo co opowieści o kolesiach co jeżdżą z linkami na szyjach i takie tam

Żeby nauczyli się zostawiać miejsce w korkach

*osobówka
Po jedym lusterku zapamiętają

Po co puszkom* lusterka?
Żeby nauczyli się zostawiać miejsce w korkach![]()
*osobówka
Po jedym lusterku zapamiętają![]()
Szczerze nikt nie ma obowiązku zostawiać Ci miejsca, a obrywanie za to lusterek jest dla mnie pedalstwem. Tak samo jak zmuszanie do zjeżdżania "pierdzac" tłumikiem.

Szczerze nikt nie ma obowiązku zostawiać Ci miejsca, a obrywanie za to lusterek jest dla mnie pedalstwem. Tak samo jak zmuszanie do zjeżdżania "pierdzac" tłumikiem.
ja lekko przygazowywuję tylko po to, żeby ktoś mnie zobaczył w lusterku, a już czy mi się odsunie czy w inny sposób sobie poradzę, to już odrębna sprawa
urywanie lusterek za nieustąpienie miejsca to pedalstwo racja, ale jak czasem ktoś ci tak wymusi, że o mało nie przepłaciłeś tego życiem, to co innego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie