Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:51
Godlesl 2019-10-31, 12:20 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
avic 2019-10-31, 12:22 2
Łomatko, ale ból dupy fanów moturów... Każdy ocenia przez pryzmat tego co sam widzi. Ja znam kilka osób, które popierdzielają na maszynach 500ccm + i też dodam coś od siebie. Fakt jest jednak też taki, że nie obracam się w środowisku motocyklistów, więc ocenić mogę to co widzę. Pan X - nowe BMW M5 (między innymi...), raz na ruski rok wsiada na Harleya, żona z tyłu i sobie zwiedzają okolicę turystycznie. Oboje w wieku 45-50. Pan Y - Nowy, leasingowany GLC, w garażu Transalp 700 ccm. 30 lat. Mój kuzyn..nazwijmy go Krzysiu. W garażu Clio II, obok Ninja 1000, rocznik: 2004 chyba. Następny: stara siódemka 735i i pierwsza CBRka obok. Dodatkowo i całkiem na marginesie... Ten od transalpa i ten od Harleya wydali więcej na ciuchy i kaski niż dwóch pozostałych na wszystko, włącznie z moto, ubezpieczeniem i paliwem. Znam też Anię. Ania ma wyjabane, bo dojeżdża sobie swją 125tką do roboty, pyrkając w drodze do niej około 90 km/h. A jak robi się zimno do jeździ swoim nowym Arteonem.

Absolutnie nie neguję tego, że jak ktoś ma GTRa w garazu to obok może stać nowa Aprilla, ale to chyba mniejszość. I szczerze wątpię, by ten facet, który wsiada na moto, kiedy obok stoi nowy GTR uskuteczniał takie debilizmy jak pańcia na filmiku..
Zgłoś
shiters 2019-10-31, 12:35
ja mam bmw 630i na auto i F650 na moto bo mieszkam na podlasiu i jest mnóstwo fajnych miejsc do zwiedzania gdzie się autem po prostu wjechać nie da Pozdrawiam
Zgłoś
silwerbalk 2019-10-31, 13:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Adrian649 2019-10-31, 13:23
Przed jazdą wypiła spermę, będzie żyć
Zgłoś
Recydywista 2019-10-31, 13:49 3
Zgłoś
konto usunięte 2019-10-31, 14:23
Zgłoś
konto usunięte 2019-10-31, 14:31 3
Zgłoś
Tom9310 2019-10-31, 14:52 1
bakus1233 napisał/a:

Gtr ma 4 sekundy do setki? Nowe bmw siedem ważące coś około 2 ton ma 3,5 sekundy.

Moja VFR 800 V4 ma 3,1s a VFR 750(czyli wersja starsze) potrafiły osiągnąć przyspieszenie ok 2,4s

Zgłoś
Byku35 2019-10-31, 15:45
kiedyś miałem wypadek przy 270 km na godzinę autostrada w Niemczech, noga złamana i starty łokieć
Zgłoś
mrchamfull 2019-10-31, 17:08 1
i taka ładna już nie jest
Zgłoś
konto usunięte 2019-10-31, 19:42
Zgłoś
MotoPirat 2019-10-31, 19:46 3
Fajne te barierki, takie nie za miękkie.

Zgłoś
szalom83 2019-10-31, 21:01 2
Zgłoś
avic 2019-10-31, 21:09 3
@up! Bo masz normalne podejście do życia. Prawda jest taka, że jak pojawia się rodzina, dzieciaki, czy nawet stuknie ta 30stka (tylko!) na karku to wiele głupich pomysłów nagle z głowy ulatuje. Swoją drogą spotkać idiotę na szlifierce jest równie prawdopodobne co w starym BMW. Podobnie jak spotkać grzyba w skodzie i kogoś kogo trzeba będzie puszką wyprzedzić gdy pytka sobie chopperem. Ot, luźne spostrzeżenie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem