📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44

Luta jest taka że jeżdżą motorami bo nie stać ich na zajebiscie szybki wóz. Jaki ścigacz równa się z labmo huracanem czy nistanem gtr em?? Różnica jest w cenie. Osobiście preferuje szybkie samochody nie ścigacze. Ale jak kogo co kręci. Jedni lubią tak drudzy inaczej. W rzeczywistości to wygląd tak. Nie stać mnie na lambo to sobie pośmigam na ścigaczu. Tak się kończy jak widzimy coraz częściej. Kalectwem czy śmiercią.
V8ROG napisał/a:
Luta jest taka że jeżdżą motorami bo nie stać ich na zajebiscie szybki wóz. Jaki ścigacz równa się z labmo huracanem czy nistanem gtr em?? Różnica jest w cenie. Osobiście preferuje szybkie samochody nie ścigacze. Ale jak kogo co kręci. Jedni lubią tak drudzy inaczej. W rzeczywistości to wygląd tak. Nie stać mnie na lambo to sobie pośmigam na ścigaczu. Tak się kończy jak widzimy coraz częściej. Kalectwem czy śmiercią.
To lambo jeździsz w dni parzyste a gtr w nieparzyste czy na odwrót?

zadol napisał/a:
Dupa się wydupcyła na zadupiu
dlatego napisałem wydupcyła, gwara śląska
MotoSzony ? te lepsze do burdelu a te brzydkie do garów
tak wiem jutro te co poszły do nieba mają święto
tak wiem jutro te co poszły do nieba mają święto
Zahaczyła ręką o słupek pod barierką w momencie przewrotki. I tu już chyba było po wszystkim bo rączkę podejrzewam wyrwało.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie