Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:56
konto usunięte 2019-10-31, 21:10
V8ROG napisał/a:

Luta jest taka że jeżdżą motorami bo nie stać ich na zajebiscie szybki wóz. Jaki ścigacz równa się z labmo huracanem czy nistanem gtr em?? Różnica jest w cenie. Osobiście preferuje szybkie samochody nie ścigacze. Ale jak kogo co kręci. Jedni lubią tak drudzy inaczej. W rzeczywistości to wygląd tak. Nie stać mnie na lambo to sobie pośmigam na ścigaczu. Tak się kończy jak widzimy coraz częściej. Kalectwem czy śmiercią.

Nie trzeba wfuj kasy,żeby mieć szybkie auto i szybko jeździć.Za 15 tys złotych możesz kupić z zza granicy Datsuna 350 Z 2002r ma 5,5 s do setki,a to jest dużo,albo Honde S2000 232 Km .Oczywiście nie poszpanujesz,ale tymi autami Janusz nie jeździ do pracy mają małe przebiegi,a w cenie tego motoru to możesz zaszaleć nawet.To jest rozwiązanie,jak lubisz przyśpieszenie,ale nie nadaje się na insta .Za 50 tys euro kupisz Alfę Romeo 4C dwu-letnią,które wygląda lepiej,niż nie jedno Ferrari.W niej jest silnik 1.7 240KM,ale przy 900kg wagi,to nadaje się spokojnie na Instagram.
Zgłoś
konto usunięte 2019-10-31, 21:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Always-zjarany 2019-10-31, 22:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-10-31, 23:40 1
Ale zdechło ścierwo czy nie, bo nie wiem czy się cieszyć, czy smucić...
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2019-11-01, 0:02
In Russia, Daria Kupriyanova and two other riders were motorcycle stunt riding. While they were doing stunts at high speeds, unfortunately Daria lost control of her motorcycle and crashed. She sustained some injuries, but she was lucky to have survived the terrible accident.
Zgłoś
konto usunięte 2019-11-01, 0:32 2
Czyli ta ładna kobieta przeżyła wypadek na motocyklu. Widziałem że większości użytkowników saditica było jej żal. Macie dobre serce.

Tłumaczone translatorem:

Cytat:

Młoda kobieta przypadkowo zarejestrowała swój wypadek na autostradzie w rosyjskim mieście Soczi . Motocykl osiąga prędkość 180 km / h, gdy na zakręcie traci kontrolę i wpada na quitamiedos, w którym wstrząsający szok spada.

Pomimo wypadku i silnego ciosu młoda kobieta pozostała nietknięta. Tylko jeden palec został złamany i doznał urazów nerwowych.

Zgłoś
ZaSwojePiję 2019-11-01, 2:37
Zgłoś
Nellum 2019-11-01, 8:50
dwusetne piwo leci
Zgłoś
konto usunięte 2019-11-01, 13:48
napisał/a:

In Russia, Daria Kupriyanova and two other riders were motorcycle stunt riding. While they were doing stunts at high speeds, unfortunately Daria lost control of her motorcycle and crashed. She sustained some injuries, but she was lucky to have survived the terrible accident.

Wyglądało gorzej niż się skończyło a ktoś pisał nawet o urwanej ręce.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2019-11-02, 8:18
Kiedyś myślałem że ten portal ma niektórych porządnych użytkowników no ale cóż świat idzie do przodu większą reklama tego serwisu i się podchodziły z🤬by na portal ehhh
Zgłoś
qwerq221 2019-11-02, 13:40
Cóż jeśli gównoburza moto czy auto to również się dołączę Ja ogólnie jestem sympatykiem wszyskiego co ma koła. Nie zgodzę się z teorią, że motocyklami praktycznie zawsze jeżdżą ludzie, którzy nie mogą sobie kupić odpowiednio szybkiego auta, sam stanąłem przed dylematem czy kupić sobie szybkie auto czy szybki motocykl . Wybrałem auto, ale tylko z powodu na nasz klimat gdybym żył powiedzmy gdzieś w hiszpanii to absolutnie nigdy bym sobie nie kupił auta. A porównując ceny auta do motocykla to właściwie cena jest taka sama a do motocykla wiadomo trzeba jeszcze kupic wiele innych rzeczy kask ubrania buty itd
Zgłoś
~Sunday 2019-11-30, 14:17 1

Dramat motocyklistki
Zgłoś
Bonifacy69 2020-06-05, 15:45 1
Zgłoś
bogdanboner 2020-06-05, 15:49
Niechaj umiera w męczarni, lepiej ona, niżeli inny prawidłowo jadący użytkownik drogi, a i w kostnicy będzie uciecha.
Zgłoś
MadeInRussiaTV 2020-06-05, 15:51
Zły tytuł.
Wydatek miała to fakt, ale przy prędkości poniżej 160km/h, nic jej się nie stało, niestety przeżyła
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem