Filmik z YT - ale mój poziom zażenowania sięgną zenitu. I to nie dlatego, że te dzieciaczki jeżdżą na kosiarkach i niszczą własność, a to w jaki sposób zareagowali w tej całej sytuacji.
Goście jadą z nimi jak chcą, niszczą im sprzęt, a Ci nawet nie potrafią się bronić.
Piękne pokolenie rośnie - pokolenie XD.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
sciagłem sobie na dysk...
konto usunięte
2021-03-19, 9:10
dlatego fajnie się montuje linki w lesie nawet jak nie jest mój teren - fajnie się czyta jak jakaś ciota wpadnie i płacze na pół internetu
Fx12
2021-03-19, 9:22
Być może dostało im się "za kolegów" ale szkoła kosztuje. Własność prywatna rzecz święta, zaś wybuch emocji właściciela nieruchomości - nie sądzę - aby był spowodowany tym że przypadkiem 2 kolesi na motorach zauważył. Obstawiam że to była regularna harcownia okolicy zryta i przeorana a tych pacanów udało mu się złapać.
Za wjazd na hałdy kopalni odkrywkowej węgla brunatnego PAK`u jest na dzień dobry 6tyś zł kary jak podpisujesz ugodę bo jeżeli nie - sprawa idzie do sądu a tam wnioskują o minimum 20. I nikt tam nie upala.
Chcą jeździć - niech się spróbują dogadać z właścicielem terenu, czy mogą, gdzie mogą i jak mogą oraz ile za to by człowiek chciał. Pasuje - biorą, nie pasuje - nara.
Bez względu na to kto ma rację, mam nadzieję, że właściciel kamerki poszedł na policję z nagraniem.
Fakt, że większość użytkowników jest zachwycona tak prostackim zachowaniem domniemanych właścicieli terenu, świadczy tylko o tym, że większość tutaj musi byc takimi samymi narwanymi gburami. Smutna diagnoza ;p
@Lolekmko11
Po prywatnym terenie może sobie jeździć po pijaku jak ma ochotę.
konto usunięte
2021-03-19, 14:25
konto usunięte
2021-03-19, 15:18
konto usunięte
2021-03-19, 17:15
konto usunięte
2021-03-19, 21:36
konto usunięte
2021-03-20, 11:36
Gość ma głos jak Jacek ze "Ślepnąc od świateł"

jakby ktoś nie wiedział ten gość od depresji