Kolejny MotoznaFca, z tego co widziałem to tego odcinka tutaj nie widzieliście, a Tico przecież każdy zna. Jeśli ktoś mnie nie ogląda to pierwszą minutę może sobie odpuscić, bo przepraszam za to że jestem niedouczonym c🤬jem. A tak to pozdrawiam i miłego seansu
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
Tylko pogratulować
W Rumunii były nawet wersje z klimą, ale moc spadała do 2 kuni
@Kickster
O tych wersjach z klimą i spadkiem mocy to słyszałem, że moc spadała tak drastycznie, że nie dało się jechać. Kierowca miał do wyboru albo się chłodzić (na postoju), albo jechać...
O tych wersjach z klimą i spadkiem mocy to słyszałem, że moc spadała tak drastycznie, że nie dało się jechać. Kierowca miał do wyboru albo się chłodzić (na postoju), albo jechać...
Straciłem tylko czas. Dobrze, że to znaFca
bo bym pomyslał, że to tak na serio.
Ta kwestia klimy to nie tylko w erotico. Nowsze limuzyny segmentu A z motorami o mocy 55-70 kuni mają dokładnie to samo, z tą różnicą, że przy bucie ww podłodze klima jest elektroniczne odłączana
kolega miał tico
- na wstecznym szybciej jeżdził jak na trójce,
łożyska kół przednich kół się psuły ,ale miały zamiennik od jakiejś pralki
- na wstecznym szybciej jeżdził jak na trójce,
łożyska kół przednich kół się psuły ,ale miały zamiennik od jakiejś pralki
każdy samochód z włączoną klimatyzacją będzie miał mniej mocy. Jeden więcej, drugi mniej, z tym że w nowych modelach jest to sterowane przez komputer, tak jak napisał avic. Włączona klimatyzacja w niektórych modelach może też wpływać na zmianę elastyki silnika i może to zabawne, ale z klimą żeby wyciągnąć z silnika mniej więcej tyle co bez niej, trzeba umieć odpowiednio jeździć.
A co do tico to jest tak kurewsko zdradliwy i zagadkowy samochód, że mógłbym o nim książkę napisać
A co do tico to jest tak kurewsko zdradliwy i zagadkowy samochód, że mógłbym o nim książkę napisać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie