Jestem totalnie poza tematem podsłuchów poza tym, że słyszałem, że jakieś tam były i coś tam wyciekło do prasy. Może to dlatego, że kiedy lecą wiadomości na Pulsie i TV4 są bajki i telewizor okupuje córka. Mam wrażenie, że w tym wypadku chyba powinienem być dziecku wdzięczny za niewiedzę?
nowynick <-- czyżby nowa tożsamość, masz coś wspólnego z tą aferą, jesteś informatorem? Czekaj, czekaj, już Ci ABW dop🤬li zaraz

podpis użytkownika
live free or suck hardpodpis użytkownika
Publikowany post zawiera elementy czarnego humoru i nie wyraża poglądów autora
Tak mi się przypomniało:
[video] [/video]
Pierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.
[video] [/video]
podpis użytkownika
"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chanPierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.
Nie ogarniam tego żartu, mógłby ktoś mnie oświecić?
podpis użytkownika
Naczelny hejter sadolowego analfabety.

Teraz już wiem dlaczego dziennikarze lubią używać komputery Apple.
youtu.be/D4x08yTWphw?t=17s
Avalanger napisał/a:
youtu.be/D4x08yTWphw?t=17s

Avalanger napisał/a:
Chodzi o to, że McDonald's był zamknięty, więc musiały chłopaki wciągnąć coś w Burger Kingu.

ogarnij133 napisał/a:
Twój kraj praktycznie nie istnieje - SienkiewiczHe he. Mój kraj ..
![]()
Pozwolę sobie zacytować branżowy portal, który wyjaśnia, że dlaczego ABW tak na prawdę wykazało się w kopiowaniu danych profesjonalizmem a nie amatorką, jak to lubią gównonurtowe media powtarzać. A za nimi stado baranów, co to powtarza, że samo myśli, a jak przyjdzie co do czego to łyka wszystko jak leci bo im pasuje do światopoglądu.
"Powodem zapewne jest to, że nowsze Macbooki Air i Macbooki Pro mają dyski SSD połączone z płytą główną w niestandardowy sposób — aby zgrać ich zawartość poprzez blocker (tak jak powinno się to robić zgodnie ze sztuką) wymagany jest odpowiedni reduktor. No a poza tym, niektóre śrubki w Macbooku wymagają śrubokrętu TORX… Podsumowujac, dziennikarze powinni się raczej cieszyć, że ABW wzywało specjalistę, a nie postanowiło po prostu zarekwirować cały sprzęt, jak to z reguły ma miejsce przy sprawach, na które nie jest skierowane tyle kamer
"
"Powodem zapewne jest to, że nowsze Macbooki Air i Macbooki Pro mają dyski SSD połączone z płytą główną w niestandardowy sposób — aby zgrać ich zawartość poprzez blocker (tak jak powinno się to robić zgodnie ze sztuką) wymagany jest odpowiedni reduktor. No a poza tym, niektóre śrubki w Macbooku wymagają śrubokrętu TORX… Podsumowujac, dziennikarze powinni się raczej cieszyć, że ABW wzywało specjalistę, a nie postanowiło po prostu zarekwirować cały sprzęt, jak to z reguły ma miejsce przy sprawach, na które nie jest skierowane tyle kamer