K🤬a też jebli porównanie. Jak będzie społeczeństwo żyło tak jak w Niemczech czy Francji to niech sobie podwyższają żeby nie było "tak drastycznych różnic"

Taka bida, a żeby siedzieć w tym okrąglaku to prawie sobie oczy wydrapują, oskarżają wzajemnie o największe zbrodnie i obiecują cuda na kiju.

Jak k🤬a średnia pensja będzie 7kzł, minimalna 3k a wy będziecie zap🤬lać jak statystyczny polak to proszę k🤬a bardzo

Angel napisał/a:
Niech zarabiają po 100 tyś miesięcznie byle w sejmie i senacie zasiadały osoby kompetentne, które nie będą pogrążały kraju w długu i doprowadzały do polepszenia stopy życiowej zwykłego Kowalskiego.
K🤬a ale się rozmarzyłem![]()
Pomyślał Angel oddając głos na ryżego c🤬ja z wykształceniem historycznym.

Nie mam nic do inwalidów, ale ten na wózku ewik🤬adentnie prosi się o drewniany garnitur. -.-
Oczywiście nie mówiąc już o reszcie tej p🤬lonej hołoty. Kradną kurewskie pomioty i jeszcze im k🤬a MAŁO. Ja p🤬le.
Oczywiście nie mówiąc już o reszcie tej p🤬lonej hołoty. Kradną kurewskie pomioty i jeszcze im k🤬a MAŁO. Ja p🤬le.

Sk🤬ysyny j🤬e! Wstyd mi za to ze takie k🤬y nami rządzą
mało kiedy się udzielam ale ten materiał mnie tak wk🤬ił ze nie mogłem się powstrzymać ;/ Dziękuje dobranoc

Ten materiał nadaje się na harda.
To się już w głowie nie mieści jak można być k🤬a tak aroganckim!!
W ogóle się nie dziwie Japońcom tam przynajmniej coś się dzieje !
Politycy robią coś dla kraju ! A u nas wiecznie nie ma niczego, wiecznie wszystko idzie w górę oprócz pensji zwykłych ludzi !
Już nie długo, już nie długo.
W niedługim czasie rodzice przestaną pomagać, babcia nie da wnuczkowi na kieszonkowego bo powymierają !
Szczerze nie mogę się tego doczekać, dlaczego ? A no dlatego że wtedy te 1000zł brutto będzie tylko wystarczało na zakupienie broni, wtedy wyjdzie każdy na ulice i stanie się to na co czekam od kilku lat.
REWOLUCJA ! A ja wyjdę pierwszy w imię lepszego bytu dla nas i naszych dzieci!
Jak miała w zwyczaju mówić moja świętej pamięci babuszka " Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz"
Już niedługo sk🤬ysyny, sąd ostateczny zbliża się wielkimi krokami !
To się już w głowie nie mieści jak można być k🤬a tak aroganckim!!
W ogóle się nie dziwie Japońcom tam przynajmniej coś się dzieje !
Politycy robią coś dla kraju ! A u nas wiecznie nie ma niczego, wiecznie wszystko idzie w górę oprócz pensji zwykłych ludzi !
Już nie długo, już nie długo.
W niedługim czasie rodzice przestaną pomagać, babcia nie da wnuczkowi na kieszonkowego bo powymierają !
Szczerze nie mogę się tego doczekać, dlaczego ? A no dlatego że wtedy te 1000zł brutto będzie tylko wystarczało na zakupienie broni, wtedy wyjdzie każdy na ulice i stanie się to na co czekam od kilku lat.
REWOLUCJA ! A ja wyjdę pierwszy w imię lepszego bytu dla nas i naszych dzieci!
Jak miała w zwyczaju mówić moja świętej pamięci babuszka " Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz"
Już niedługo sk🤬ysyny, sąd ostateczny zbliża się wielkimi krokami !

ta kurew na wozku p🤬lila ze kiedys zarabial 3 srednie krakowe, sk🤬ysyny. a teraz ile? biorac realna to 10-12-15 czy c🤬j wie ile wiecej
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Pomyślał Angel oddając głos na ryżego c🤬ja z wykształceniem historycznym.
bo ty wiesz najlepiej na kogo głosowałem
podpis użytkownika

Robert Biedroń: "Ruch dobrze mi robi" Ciekawe czy cały Ruch Palikota robi mu dobrze czy tylko męska część.
Ale mnie ten lektor czy c🤬j wi kto to wk🤬ia tym przeciąganiem wyrazów. Zwątpiłem w 3minucie.
No ale było 2ch czy 3ch którzy powiedzieli, że kasa jest i tak duża więc niech nie gwiazdorzy reszta.
A ile na lewo k🤬y j🤬e chapia to juz nie powiedza sk🤬ysyny j🤬e a ile ziemi za grosze panstwowej nabyte i tp i td.
Jakim jestem k🤬a lamusem! 35k/miesiąc gośc zarabia i p🤬li w czape.
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę