👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja jebię, skąd oni wzięli tego lektora? Ledwo co wytrzymałem ogladanie do końca...

Wszystko fajnie, ale nie mogę słuchać takiej pokaleczonej wymowy narratora. Co to jest? Angielski? Żeby tak akcentować na byle którą sylabę?
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Po raz kolejny nie pozostaje mi nic innego jak odesłać tu:
sadol.pl/ruskie-ucza-nas-o-niepodleglosci-vt168365.htm
Patrz komentarze...
Pozdro!
WAR IS PEACE!
FREEDOM IS SLAVERY !!
IGNORANCE IS STRENGHT !!!
sadol.pl/ruskie-ucza-nas-o-niepodleglosci-vt168365.htm
Patrz komentarze...
Pozdro!
WAR IS PEACE!
FREEDOM IS SLAVERY !!
IGNORANCE IS STRENGHT !!!

Przypomnijcie mi czemu nie moglibyśmy obalić tego całego burdelu? Bo w zasadzie co nam stoi na przeszkodzie? Niczego odkrywczego nie powiem ale czuje się jakby złodziej okradał mi dom, a na koniec napluł mi w twarz i się z tego śmiał. Robimy w końcu coś z tym czy żyjemy nadzieją, że w końcu samo się to zmieni?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie